Δύο φιλικά «φωτιά» για Πλατανιά και Χανιά

δύο-φιλικά-φωτιά-για-πλατανιά-και-χα-919365

Ιδιαίτερο αλλά και πολύ σημαντικό είναι το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί για τις χανιώτικες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Κι αυτό γιατί, τόσο τα Χανιά, όσο και ο Πλατανιάς θα τεθούν αντιμέτωποι με ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ 1.

Δεν είναι μικρό πράγμα άλλωστε, ειδικότερα δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1, να κορυφώνουν την προετοιμασία τους εν όψει της συνέχισης των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα, παίζοντας αυτά τα φιλικά κόντρα σε δύο αντιπάλους, ουσιαστικά, χαμηλότερης κατηγορίας.

Ειδικότερα, το Σάββατο, ο Πλατανιάς θα κοντράρει τον ΟΦΗ, σε ένα δεύτερο διαδοχικό φιλικό παιχνίδι, που αυτή τη φορά θα έχει ως έδρα το Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου, ενώ μία ημέρα αργότερα, τα Χανιά θα βρεθούν στο ιστορικό γήπεδο του Πανιωνίου, τη Νέα Σμύρνη, για να παίξουν απέναντί του.

Μέσα σε δύο μέρες, δύο φιλικά «φωτιά» για Πλατανιά και Χανιά…

Ο Πλατανιάς είχε κερδίσει όπως είναι γνωστό την περασμένη Τετάρτη με 1-0 τον ΟΦΗ, στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο Μάλεμε. Για τα Χανιά από την άλλη, αυτό θα είναι το πρώτο πολύ δυνατό φιλικό τεστ με αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας από ενάρξεως της φετινής τους προετοιμασίας.

Να σημειωθεί ότι με την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ 1, ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο πρώτο του φετινό εντός έδρας παιχνίδι τον Παναιτωλικό, ενώ ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Λάρισα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook