Δυο φέτες ψωμί, δυο ντοματίνια και λιωμένο τυρί έδωσαν στους άνδρες των ΜΑΤ στη Λέσβο | Photo

δυο-φέτες-ψωμί-δυο-ντοματίνια-και-λιωμ-1104492

Δυο φέτες ψωμί, δυο ντοματίνια και μια φέτα λιωμένο τυρί από την ζέστη, έδωσαν για δεκατιανό στους άνδρες των ΜΑΤ που μετέβησαν στην Λέσβο.

Αυτή ήταν η στήριξη που έλαβαν οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο ακριτικό νησί για την διαχείριση της κρίσης που έχει προκληθεί μετά την καταστροφή του ΚΥΤ της Μόριας.

Το συγκεκριμένο γεύμα, που δόθηκε στους αστυνομικούς που καλούνται να διαχειριστούν μια ακόμη κρίση μέσα σε αντίξοες συνθήκες, δόθηκε σύμφωνα με καταγγελία συνδικαλιστή αστυνομικού, στις 12:00 το μεσημέρι.

Μάλιστα σε ανάρτησή του στο Facebook, συνοδεύει την καταγγελία και με σχετική φωτογραφία.

lawandorder.gr

7 thoughts on “Δυο φέτες ψωμί, δυο ντοματίνια και λιωμένο τυρί έδωσαν στους άνδρες των ΜΑΤ στη Λέσβο | Photo

  1. Ίσως έτσι μπουν έστω και για λίγο στη θέση των ανθρώπων που κλήθηκαν να ξαναμαντρωσουν στα άθλια αυτά στρατόπεδα συγκέντρωσης… Ίσως έτσι δουν τον συνάνθρωπο » αλλιώς»

    1. μονο που δεν φταινε ουτε οι αστυτνομικοι ουτε εμεις οι υπολοιποι για το χαλι που επικρατει στους μεταναστες . οσοσ για το ποιον τους το ειδαμε , να καινε και να κατστρεφουν περιουσιες του κρατους στο οποιο εισεβαλαν με το ετσι θελω , οσο και περιουσιες υπολοιπων πολιτων της λεσβου

  2. Αφού βλέπεις τον λαθροεποικιστή της χώρας σου ως..»συνάνθρωπο»που πρέπει να περιποιηθείς κιόλας…με το καλό και το φέσι το τούρκικο που σου’ρχεται οσονούπω μετά τα φίμωτρα του Κούλη!Θα σου πηγαίνει σίγουρααααα….

  3. Πάλι καλά…Έιχαμε βγει πυρασφάλεια με διανυκτέρευση στην ύπαιθρο χωρίς κουβέρτες,μας έφεραν το ζουμί από τη φασολάδα χωρίς κουτάλια και νερό από την υδροφόρα (3 ημέρες).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook