Δύο εργαζόμενους στην Κρήτη θα προσλάβει το ΚΕΘΕΑ – Δείτε ποιους ζητάει

δύο-εργαζόμενους-στην-κρήτη-θα-προσλά-1460888

Tο ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), Ν.Π.Ι.Δ. που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων, υλοποιεί την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Μονάδα για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα – Περιφέρεια Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο» με Κωδικό ΟΠΣ 5045616 (Αρ. Απόφασης : 4526/27.9.2019, ΑΔΑ : 638Δ7ΛΚ-ΖΔ0) και την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο» με Κωδικό ΟΠΣ 5035322 (Αρ. Απόφασης : 4523/27.9.2019, ΑΔΑ : 7ΝΕΗ7ΛΚ-9ΒΥ), οι οποίες εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας στην Κρήτη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΠ «Κρήτη» 2014 – 2020 και συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Οι αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης για την υλοποίηση των παραπάνω πράξεων είναι η Απόφαση 92/04.01.2023 (ΑΔΑ: 6ΧΒΘΟΡ9Υ-ΠΑΑ) και η Απόφαση 91/04.01.2023 (ΑΔΑ: 6Κ71ΟΡ9Υ-3ΩΛ).

Σε εκτέλεση των παραπάνω πράξεων ενδιαφέρεται να προσλάβει άτομα για τις ειδικότητες ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ και ΠΕ/ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η διάρκεια των προαναφερόμενων συμβάσεων είναι έως ένα (1) έτος και τελεί σε συνάρτηση με την ισχύ της σύμβασης των προαναφερόμενων πράξεων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση» συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι, αφού κατεβάσουν την  «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση», μπορούν να την συμπληρώσουν ηλεκτρονικά με το πρόγραμμα Adobe Acrobat Reader. Στη συνέχεια θα πρέπει να την εκτυπώσουν και να την υπογράψουν χειρόγραφα, να την σκανάρουν και να την αποστείλουν με το σύνολο των δικαιολογητικών με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 9 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00. Το εμπρόθεσμο της ηλεκτρονικής αποστολής κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα αποστολής του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι υποψήφιοι για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, στο e-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΔΕΙΤΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ  

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook