Δύο Χανιώτες μαζί με… Αντετοκούνμπο και Τσιτσιπά!

δύο-χανιώτες-μαζί-με-αντετοκούνμπο-κ-912598

Δύο Χανιώτες πρωταθλητές, ο Απόστολος Παπαστάμος και ο Κώστας Λιβανός, βρίσκονται ανάμεσα στους υποψηφίους για να κερδίσουν τον πολύ τιμητικό τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς (2019) από τον ΠΣΑΤ!

Ειδικότερα, οι δύο 18χρονοι αθλητές έχουν επιλεγεί ανάμεσα στους υποψηφίους γι’ αυτό το βραβείο μετά τις τεράστιες επιτυχίες που κατάφεραν να σημειώσουν το περασμένο καλοκαίρι, με την ανάδειξη τους -και οι δύο- αρχικά ως πρωταθλητές Ευρώπης και στη συνέχεια ως παγκόσμιοι πρωταθλητές στα αθλήματα της κολύμβησης και της ποδηλασίας.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό γεγονός είναι επίσης ότι Παπαστάμος και Λίβανος βρίσκονται στην ίδια λίστα, διεκδικώντας το ίδιο βραβείο από αθλητές όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του NBA τη χρονιά που πέρασε, αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που αυτή τη στιγμή είναι ο 6ος καλύτερος τενίστας στον κόσμο βάσει της παγκόσμιας κατάταξης.

Να σημειωθεί πως η εκδήλωση του ΠΣΑΤ είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πρόκειται για βραβεία τα οποία απονέμονται κάθε χρόνο και τα αποτελέσματα προκύπτουν βάσει της ψηφοφορίας των δημοσιογράφων-μελών του συνδέσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook