Δύο άνδρες αυτοκτόνησαν μέσα στη βίλα του Τζιάνι Βερσάτσε, ανήμερα της επετείου του θανάτου του

δύο-άνδρες-αυτοκτόνησαν-μέσα-στη-βίλα-1252506

Το σπίτι του θρυλικού Ιταλού σχεδιαστή στο Μαϊάμι υφίσταται ακόμα και μάλιστα λειτουργεί ως ξενοδοχείο, υπό την επωνυμία «The Villa Casa Casuarina Hotel». Στο ξενοδοχείο αυτό μπορεί κανείς να μείνει ακριβώς στα ίδια δωμάτια που κάποτε κοιμόντουσαν ο Τζιάνι Βερσάτσε και η εξίσου θρυλική αδερφή του, Ντονατέλλα.

24 χρόνια μετά και ανήμερα της επετείου από τον θάνατο του Τζιάνι Βερσάτσε (15/07/1997), η αστυνομία του Μαϊάμι εκλήθη στην πρώην «Βίλλα Βερσάτσε» από τους επιστάτες του ξενοδοχείου που στεγάζεται πλέον εκεί. Οι επιστάτες είχαν ανακαλύψει τα πτώματα 2 ανδρών, στο εσωτερικό ενός εκ των υπερπολυτελών δωματίων του κτηρίου.

«Αυτή τη στιγμή, η πρόσβαση στο δωμάτιο είναι περιορισμένη και οι αστυνομικοί μας διεξάγουν έρευνα γύρω από τις ακριβείς συνθήκες θανάτου των εκλιπόντων», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μαϊάμι Μπιτς, Ερνέστο Ροντρίγκεζ. Οι Αρχές υποψιάζονται πως οι δύο άνδρες αυτοκτόνησαν, ωστόσο αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία μόλις ξεκίνησε.

Το υπνοδωμάτιο του Βερσάτσε στη βίλα που κάποτε έφερε το όνομά του, αποτελεί σήμερα μια πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου.

Ο σχεδιαστής είχε αγοράσει τη βίλα το 1992, ξοδεύοντας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, περίπου 33 εκατ. δολάρια για να την επεκτείνει και να την ανακαινίσει. Πέντε χρόνια μετά, στις 15 Ιουλίου του 1997, ο Βερσάτσε δολοφονήθηκε ακριβώς έξω από την πόρτα του «Μεγάρου» του. Το σπίτι πουλήθηκε στους τωρινούς ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου από την οικογένεια του Βερσάτσε, το έτος 2000.

Η ψηφιδωτή πισίνα του Τζιάνι Βερσάτσε, η οποία κατασκευάστηκε κατά παραγγελία του σχεδιαστή, αφότου αυτός αγόρασε το σπίτι στο Μαϊάμι, το 1992.

Για την δολοφονία του 50χρονου, τότε, σχεδιαστή, η αστυνομία έκρινε υπεύθυνο, εκ των υστέρων, τον κατά συρροή δολοφόνο, Άντριου Κουνάναν. Ο Κουνάναν φέρεται να είχε δολοφονήσει, το 1997,  πέντε άτομα μέσα σε  μόλις 3 μήνες.

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Βερσάτσε, που ήταν και η τελευταία του, ο Κουνάναν είχε αυτοκτονήσει με όπλο και βρεθεί νεκρός μέσα σε ένα πολυτελές πλωτό σπίτι, ανοιχτά του Μαϊάμι Μπιτς.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook