Δυο αιφνίδιοι θάνατοι σε μία μέρα σε ξενοδοχεία στα Χανιά – Βρέθηκαν νεκροί στα δωμάτιά τους

δυο-αιφνίδιοι-θάνατοι-σε-μία-μέρα-σε-ξε-1173302
Φωτογραφία αρχείου

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές για δυο τουρίστες στα Χανιά.

Δυο αιφνίδιοι θάνατοι τουριστών καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στα Χανιά, με έναν 24χρονο και μια 70χρονη να βρίσκονται νεκροί στα δωμάτια των ξενοδοχείων, όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένας νεαρός άνδρας 24 χρονών από τη Νορβηγία, βρέθηκε νεκρός από τον συγκάτοικό του στο δωμάτιο που διέμεναν, στην περιοχή της Χρυσής Ακτής.

Στο μεταξύ, ο δεύτερος θάνατος που καταγράφηκε, αφορά μια 70χρονη γυναίκα από την Δανία, η οποία είχε έρθει για διακοπές με τον σύζυγό της και διέμεναν σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο σύζυγός της, την βρήκε νεκρή στο δωμάτιο του τουριστικού καταλύματος.

Πάντως προς το παρόν, και στις δυο περιπτώσεις έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και φως στα ακριβή αίτια θανάτου των δυο ανθρώπων θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Δυο αιφνίδιοι θάνατοι σε μία μέρα σε ξενοδοχεία στα Χανιά – Βρέθηκαν νεκροί στα δωμάτιά τους

    1. Το γνωρίζουν αδερφέ πολύ καλά…… Οι εντολές όμως είναι ….σαφείς στο τι θα «βγαίνει» στη δημοσιότητα και με ποιο τρόπο…. Και ουαί κι αλίμονο σ’ αυτόν που θα τις παραβεί……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook