Δυνατό τρακάρισμα αυτοκινήτου με μηχανή στα Χανιά | Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας | Photos

δυνατό-τρακάρισμα-αυτοκινήτου-με-μηχ-865544

Μια δυνατή σύγκρουση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου με μια μηχανή σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης σε γνωστή διασταύρωση στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στη διασταύρωση των οδών Παπαναστασίου και Μουντάκη στην Αμπεριά, με τα δύο οχήματα να συγκρούονται προκαλώντας σφοδρές ζημιές, ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο νεαρός οδηγός της μηχανής.Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Χανίων, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι σε καλή κατάσταση.Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διεξάγει η Τροχαία Χανίων, ενώ για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στο σημείο έσπευσαν μηχανές της ΔΙ.ΑΣ.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Δυνατό τρακάρισμα αυτοκινήτου με μηχανή στα Χανιά | Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας | Photos

  1. Πρώτα απ’ όλα να ευχηθούμε στο συνάνθρωπο μας σιδερένιος και ταχεία ανάρρωση.
    Με αφορμή το συγκεκριμένο τροχαίο, να επισημάνω κάτι το οποίο δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά (τουλάχιστον απ΄ όσο γνωρίζω) και είναι πολύ σοβαρό και επικίνδυνο. Αναφέρομαι στα περιβόητα πορτοκαλί κολωνάκια σήμανσης για τα οποία άκουγα προχθές τον Δήμαρχο να πανηγυρίζει. Έχουν τοποθετηθεί για να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα σε διασταυρώσεις και κλείνουν το οπτικό πεδίο των οδηγών. Μέχρι εδώ πολύ σωστά. Έλα όμως που αντί για καλό, έχουν δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα και κίνδυνο παράλληλα. Και αυτό γιατί, δυστυχώς, κάποιοι ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν δίπλα στα κολωνάκια, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ορατότητα και οι οδηγοί να πρέπει να βγουν σχεδόν στη μέση του δρόμου για να ελέγξουν την κυκλοφορία. Δολοφονικό!!! Καλά, δεν σκέφτηκε κανείς ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο;
    Αφού λοιπόν θέλουμε τα κολωνάκια, καλό είναι να τοποθετηθούν και περισσότερα και σε μεγαλύτερη απόσταση από το πεζοδρόμιο, έτσι ώστε να μην μπορεί να παρκάρει αυτοκίνητο. Καλό θα ήταν από τη δική σας πλευρά ως δημοσιογράφοι, να αναδείξετε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, γιατί πιστεύω ότι τα τροχαία θα αυξηθούν δραματικά μέσα στην πόλη μας, καθώς αυξάνεται η κίνηση λόγω τουριστικής περιόδου…
    Κυκλοφορώ αρκετά μέσα στην πόλη καθημερινά με μηχανή και τα βλέπω συνέχεια μπροστά μου

  2. Δηλαδή αυτό είναι το μείζον πρόβλημα ρε Kostas;;;
    Το να τους κόβουν κλήσεις οι τροχαίοι μέχρι να γίνει η γή επίπεδη δεν το σκεφτόμαστε καθόλου;;; Όχι, γιατί το κάνουμε κι εμείς και μας βολεύει, ε;;
    Τα κολωνάκια καλώς υπάρχουν, η ελαστική εφαρμογή του νόμου δημιουργεί το πρόβλημα επιτρέποντας σε όλους αυτούς να παρκάρουν λες και βρίσκονται στο χωράφι τους!

    1. Jon, συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβες σωστά νομίζω. Αυτό ακριβώς είναι το μείζον, τα τροχαία, οι τραυματισμοί, οι θάνατοι και όχι οι κλήσεις. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τις κλήσεις. Ας βγει επιτέλους η τροχαία να βάλει τάξη σε μία άναρχη πόλη από ασεβείς οδηγούς. Και αυτό νομίζω πρέπει να το επιβάλλει η εκάστοτε Δημοτική αρχή.

  3. ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΟΓΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΚΕΙ??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook