«Δυνατό» φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θα δώσουν τα Χανιά

δυνατό-φιλικό-με-αντίπαλο-τον-ολυμπ-1115081

Την ευκαιρία και τη χαρά να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε φιλικό παιχνίδι θα έχει η ομάδα των Χανίων. Αυτό θα συμβεί την προσεχή Τρίτη. Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι η έδρα.

Το παιχνίδι υπάρχει η πιθανότητα να διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ειδάλλως θα γίνει στου Ρέντη. Το Ρέντη, το οποίο έχει επισκεφτεί στο παρελθόν άλλη μια φορά ο ΑΟΧ/Κισσαμικός (όπως ήταν η προηγούμενη ονομασία της ομάδας) αλλά σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι αυτό θα επιβεβαιώσει τις καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ούτως ή άλλως αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παραχώρησε για τη χρονιά που ακολουθεί ως δανεικούς, δύο ποδοσφαιριστές, τους Φοντέ Καμάρα και Νεμάνια Νίκολιτς.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα δώσει την ευκαιρία στα Χανιά να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε στον πολύ δυνατό Ολυμπιακό, ο οποίος συγκεκριμένα βλέπει αυτό το παιχνίδι ως ένα καλό τεστ εν όψει της συνέχισης των υποχρεώσεων του και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος. Μάλιστα είναι δεδομένο ότι θ’ αγωνιστούν και κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των “ερυθρολεύκων”, όπως μεταξύ άλλων, ο Τυνήσιος δεξιός μπακ, Ντράγκεν.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook