Δρομείς από όλη την Κρήτη στην κοπή πίτας Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου | Photo

δρομείς-από-όλη-την-κρήτη-στην-κοπή-πίτ-1008410

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου με δρομείς από όλη την Κρήτη να παρευρίσκονται στην εκδήλωση.

Σε ένα ευχάριστο κλίμα ανταλλάχθηκαν ευχές για μια υγιή και δημιουργική δρομική χρονιά!

Τέσσερις νικητές κέρδισαν από μια συμμετοχή πλήρους πακέτου στη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2020.

Τιμήθηκαν από το Σ.Δ.Υ.Ηρακλείου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Κρήτης με τον Κ. Αλογδιανάκη Γιώργο να ανανεώνει το ραντεβού των δρομέων για τις 12 Απριλίου όπου και θα διεξαχθεί ο 5ος Μαραθώνιος Κρήτης.

Βραβεύτηκε επίσης ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου με τον Κ. Αλεβυζάκη Γιώργο ενορχηστρωτή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης!Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης ο αρχαιότερος Σύλλογος Δρομέων στο νησί με αμέτρητες δρομικές διοργανώσεις όλα αυτά τα χρόνια τιμήθηκε επίσης με τον Κ. Αβραμάκη Εμμανουήλ να παρίσταται στην εκδήλωση!

Δύο εξέχουσες προσωπικότητες της δρομικής κοινότητας της Κρήτης αλλά ομολογουμένως και της Ελλάδα τιμήθηκαν στην εκδήλωση περνώντας το μήνυμα της άθλησης για υγεία σε όλους!

Ο Βετεράνος Αθλητής του ΟΦΗ και γνωστός δρομικός αναλυτής Αντωνάκης Στέφανος με 65 Μαραθωνίους ανά τον κόσμο αναγνωρίζοντας την προσφορά του τιμήθηκε από το Σύλλογο.

Ο επίσης βετεράνος αθλητής του ΟΥΚρήτης Πακιουφάκης Μηνάς με τους περισσότερους συνεχόμενους τερματισμούς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο επίσης τιμήθηκε στην εκδήλωση!

Ακολούθησε κρασί και χορός με τους δρομείς να κάνουν μια ανάπαυλα από τις δρομικές υποχρεώσεις!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση κ εύχεται υγεία και πολλές προσωπικές επιτυχίες για τη νέα δρομική χρονιά!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook