Δραστικά μέτρα στο Λος Άντζελες: Θα κόβουν το ρεύμα σε σπίτια που γίνονται «πάρτι πανδημίας»

δραστικά-μέτρα-στο-λος-άντζελες-θα-κόβ-1092103

O δήμος του Λος Άντζελες είναι έτοιμος να πάρει δραστικά μέτρα απέναντι σε όσους δεν συμμορφώνονται με τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό.

Σκέφτεται δηλαδή να κόψει το ρεύμα σε τουλάχιστον 3 σπίτια που έχουν οργανώσει και οργανώνουν πάρτι με πολύ κόσμο, τα οποία σπεύδουν μάλιστα να ονομάσουν «πάρτι πανδημίας».

Το ένα από αυτά ανήκει στον αστέρα του TikTok, Bryce Hall, όπως μας λένε οι «Los Angeles Times» έχοντας μιλήσει με δημοτικούς αξιωματούχους.

Ο Hall ανέβασε ένα βίντεο την προηγούμενη βδομάδα από το πάρτι γενεθλίων του, όπου γινόταν το αδιαχώρητο και σχεδόν κανείς δεν φορούσε μάσκα. Και δέχτηκε λίγο μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη της αστυνομίας!

«Παρακολουθούμε πού ακριβώς λαμβάνουν χώρα αυτά τα γεγονότα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, Josh Rubenstein. Αναφέροντας πως έχουν στο στόχαστρο τουλάχιστον 13 σπίτια που συνεχίζουν να διοργανώνουν πάρτι παρά τις εκκλήσεις του δημάρχου για τήρηση των περιοριστικών μέτρων.

Ο δήμος απάντησε σε αυτή την ομοβροντία των οικιακών πάρτι με απειλές για κόψιμο του ρεύματος, ακόμα και του νερού.

Ένα τέτοιο πάρτι μάλιστα προσφάτως στο Mulholland Drive, που διοργάνωσε αστέρι του αμερικανικού ποδοσφαίρου, έληξε με πυροβολισμούς.

Πολλοί πάντως δεν βλέπουν με καλό μάτι τις απειλές του δήμου, θεωρώντας τες εκδικητικές…

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook