Δραματικό βίντεο με αστυνομικούς που σώζουν μικρό παιδί που πνίγεται μέσα σε περιπολικό

δραματικό-βίντεο-με-αστυνομικούς-που-1356279

Είναι οι δραματικές στιγμές που δύο αστυνομικοί στην Αργεντινή σώζουν ένα μικρό παιδί από πνιγμό μπροστά στην πανικόβλητη μητέρα του μέσα στο περιπολικό. Οι εικόνες που καταγράφηκαν δείχνουν τους αστυνομικούς Laura Pagani και Diego Carrizo να παραλαμβάνουν τη 15 μηνών Alma, η οποία πνιγόταν, και τη μητέρα της στο San Miguel.

Την ώρα που ο Carrizo οδηγεί το περιπολικό με μεγάλη ταχύτητα για να φτάσει στο νοσοκομείο, η Pagani προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και προσπαθεί να το κάνει να αναπνεύσει ξανά. Η μητέρα στο πίσω κάθισμα είναι τρομοκρατημένη, όπως φαίνεται στο βίντεο της 9ης Ιανουαρίου.

Οι αστυνομικοί άρπαξαν το παιδί όταν άκουσαν τα ουρλιαχτά της μητέρας και η μικρή ανέπνεε με δυσκολία. Η αστυνομικός Pagani προσπαθούσε σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής να βοηθήσει το κοριτσάκι και τελικά κατάφερε να το κάνει να αναπνεύσει και πάλι.

Το παιδί πνιγόταν για συνολικά 93 δευτερόλεπτα, στη διάρκεια των οποίων ο αστυνομικός Carrizo κατάφερε να οδηγήσει μια απόσταση 8 τετραγώνων για να φτάσει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Ξέχασα ότι ήμουν αστυνομικός. Έβαλα τον εαυτό μου στη θέση της μητέρας»

«Ξέχασα ότι ήμουν αστυνομικός. Έβαλα τον εαυτό μου στη θέση της μητέρας παρόλο που εγώ δεν είμαι μητέρα», είπε η Pagani μετά το συγκλονιστικό περιστατικό.

Η ίδια δήλωσε στο Infobae: «Όταν είδαμε το βίντεο, αρχίσαμε να κλαίμε. Αυτά τα δύο λεπτά διήρκεσαν για πάντα. Ο συνεργάτης μου οδήγησε όπως ποτέ ξανά. Μέσα μου έλεγα: “πρέπει να τη σώσεις, δεν πρέπει να φύγει” μέχρι που την είδα να ανοίγει τα μάτια της και να επανέρχεται το χρώμα της. Ήταν μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ σε όλη μου τη ζωή».

Η μητέρα της Alma ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει την ώρα που μιλά στο τηλέφωνο στο πίσω κάθισμα. Η Pagani προσπαθεί να την ηρεμήσει πολλές φορές και τα καταφέρνει όταν η μικρή αρχίζει να αναπνέει ξανά.

«Ευχαρίστησα τη μητέρα που μας εμπιστεύτηκε επειδή μας παρέδωσε το μωρό. Όταν είδα το μωρό στο φορείο, την αγκάλιασα και τη φίλησα», είπε ακόμη η αστυνομικός.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γιατροί στο νοσοκομείο κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του παιδιού και της έδωσαν εξιτήριο το ίδιο βράδυ μετά από κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook