Δραματική πρόβλεψη Μαγιορκίνη: «Αύριο περιμένουμε πάνω από 20.000 κρούσματα – Κορύφωση μέχρι 10 Ιουλίου»

Τη σημαντική αυξητική τάση του αριθμού των κρουσμάτων του κορονοϊού σχολιάζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Όπως γράφει, αύριο Τρίτη (28/6), περιμένουμε να δούμε λίγο πιο πάνω από 20.000 κρούσματα. Σήμερα, Δευτέρα, είχαμε 7.682 κρούσματα.

Η ανάρτηση του Γκίκα Μαγιορκίνη:

«Ενημέρωση σχετικά με την επιδημιολογιά της θερινής έξαρσης COVID-19.

Η μεσοσταθμική αύξηση στον αριθμό των διαγνώσεων με COVID-19 κινήθηκε στο επίπεδο του 60% εντός της τελευταίας εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι αύριο Τρίτη λογικά περιμένουμε να δούμε λίγο παραπάνω από 20.000 διαγνώσεις.

Η αύξηση των κλινών εντός των νοσοκομείων παρέμεινε στο επίπεδο του 44%.

Ο αριθμός των διασωληνωμένων παρέμεινε σχετικά σταθερός με ήπια αύξηση της τάξης του 3%. Προς το παρόν δεν έχουμε δει σημαντική πίεση στις ΜΕΘ αν και η αύξηση στις διαγνώσεις είναι παρούσα τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Η κινητική και δυναμική στις διασωληνώσεις εντός αυτής της εβδομάδας θα είναι και ο σημαντικότερος προγνωστικός δείκτης.

Το βασικό σενάριο πρόβλεψης για την θερινή έξαρση παραμένει σε κορύφωση μέχρι τις 10 Ιουλίου που θα κυμανθεί στο επίπεδο των 20.000 διαγνώσεων (7-ήμερος μέσος όρος)».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠοιο φυτό είναι ιδανικό για το υπνοδωμάτιο
Επόμενο άρθροΑπό την πόλη στην παραλία – Αυτά είναι τα 7 μεγαλύτερα handbag trends του καλοκαιριού

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άλλος νενέκος γουστάρει…………..να μας πουλήσει …..επιστημονική κατάργηση, ούγκ, ούγκ !

    Αυτός είναι το νέο φρούτο, ζήλεψε και θα ανταγωνιστεί το άλλο σούργελο Βασιλακοπουλο !
    Φαίνεται φέτος είναι η χρόνια των τηλε μαϊντανών, των μαυροκοράκων και των σπουδιοτιποτε. Προσδεθείτε, όλη η φαιά ουσία όλων τους φτάνει η φαιά ουσία ενός σκουληκιού…………σχεδόν !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ