Δούρου, Γεροβασίλη και σύζυγος Πολάκη γιόρτασαν με… αντάρτικες μαντινάδες, την ημέρα της Γυναίκας | Photos

δούρου-γεροβασίλη-και-σύζυγος-πολάκη-824995

Με… αντάρτικες μαντινάδες συνόδευσε την ανάρτησή του ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας πραγματοποίησε έξοδο με τη σύζυγο και τις συναδέλφους του.

Σε μια ταβέρνα στους Αμπελόκηπους ο Χανιώτης υπουργός βγήκε με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, την Υπουργό Προστασία του Πολίτη και άλλους, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τη μέρα.

Μάλιστα οι μαντινάδες που ακολουθούν, όπως ισχυρίστηκε στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης ακούστηκαν σε όλη την παρέα:

«Χέρια που δεν αρπάξανε ξένο ψωμί να φάνε

αυτά κρατούνε τη τιμή όσο βαρεία και να ‘ναι»!!!!

«Καλιά στα όρη άρχοντας παρά στο κάμπο δούλος

θωρώ το κόσμο από ψηλά κι ειναι δικός μου ούλος»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Δούρου, Γεροβασίλη και σύζυγος Πολάκη γιόρτασαν με… αντάρτικες μαντινάδες, την ημέρα της Γυναίκας | Photos

  1. Μια χαρά περνάνε. Ενώ έπρεπε να πουν ότι τέλος τα γλέντια αυτοί μασαμπουκωνουν τις μισθουλαρες και τα δάνεια που περνούν. Αυτή μετράει νεκρούς δεκάδες στην μάντρα και το μάτι και έχει την χαρά και διασκεδάζει. Όχι κύριοι στο πένθος δεν διασκεδάζουν. Αλλά δεν είναι δικό τους πένθος. Ο άλλος ο λαλιστατος συντοπιτης μας που τα βγάζει δύσκολα πέρα μια χαρά τον βλέπω… Με τις διασκεδάσεις του την σκαφαρα του τα ψαρέματα του… Που να τον νοιαξουν οι 111 νεκροί από την γρίπη και οι δεκάδες στην εντατική. Αλλά εκλογές πλησιάζουν και πρέπει να τους δει ο κόσμος… Ένα πράμα μόνο σας λςω. ΝΤΡΟΠΗ….

  2. Μπλιαχ! Απορώ γιατί τους γουστάρετε τόσο.Ολο εφέ και δηθεν
    Αν ήταν έτσι οι μάγκες και αντάρτες αλίμονο μας….

    1. Γλυφε γλυφε ολο και κατι θα κατσει…Κανενας διορισμος τωρα που πλησιαζουν οι εκλογες…Γνωστος μου απο πολεμιος του πολακη εγινε Φανατικοτατος υποστηρικτης του…Και διαριγνυει τα υματια του…Γελοιοι ανθρωποι…Ανθρωποι χωρις φιλοτιμο και ανθρωπια…Που γραφουν στο φεισμπουκ φιλοσοφηματα για τον υφυπουργο και νομιζουν οτι γραφουν διατριβη στο ΜΙΤ…. και περιμενουν ενα χαδι…ενα διορισμο……Αυτος που τον εφτυνε και μας ξεχεζε οταν τον ψηφιζαμε…Τωρα αλλαξαν ομως…Εμεις που δεν αντεχουμε την κοροιδια και φαγαμε την παραμυθα του ριχνουμε μαυρο δαγκωτο και ο γνωστος μας εγινε ισχυικαμπτης Παλαμοκροτητης ξεφτιλας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook