Δώρισε σπέρμα σε φίλη του για να μείνει έγκυος αλλά… δεν το είπε στη σύζυγό του

δώρισε-σπέρμα-σε-φίλη-του-για-να-μείνει-1429048

Μια γυναίκα βρέθηκε σε εξαιρετικά άβολη θέση όταν ανακάλυψε ότι ο φίλος της που της είχε δωρίσει το σπέρμα του, δεν είχε πει τίποτα στην σύζυγό του. Η γυναίκα ανέφερε την ιστορία της στο Reddit και αποκάλυψε ότι είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα.

Στην ανάρτησή της, η 30χρονη που προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία της εξήγησε ότι είναι άφυλη και δεν είχε πιστέψει ποτέ ότι θα γίνει μητέρα λόγω της σεξουαλικότητάς της.

Πήρε την απόφαση να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση και να κάνει παιδί μόνη της, καθώς ένιωσε την ανάγκη να γίνει μητέρα. Ένας φίλος της από το σχολείο, προσφέρθηκε να γίνει δωρητής σπέρματος, αφού πρώτα είχε κάνει συμφωνία μαζί της ότι δεν θα έπαιζε κανένα γονικό ρόλο.

Η θεραπεία ήταν επιτυχημένη και η γυναίκα αποκάλυψε ότι είναι έγκυος 33 εβδομάδων και περιμένει δύο κοριτσάκια. Για να ευχαριστήσει τον φίλο της, τον κάλεσε μαζί με την σύζυγό του για δείπνο. Ωστόσο, εκεί διαπίστωσε ότι η σύζυγος του φίλου της δεν ήταν ενημερωμένη.

«Η σύζυγός του ξαφνιάστηκε όταν της εξήγησα τον λόγο του δείπνου και στη συνέχεια θύμωσε, ζητώντας να μάθει γιατί της το κρατήσαμε μυστικό. Ήμουν το ίδιο σοκαρισμένη και ρώτησαν τον φίλο μου γιατί δεν μίλησε στην γυναίκα του. Μας εξήγησε ότι δεν είχε καμία σημασία από την στιγμή που δεν θα είχε κανένα δικαίωμα στα παιδιά.

Η σύζυγός του θύμωσε ακόμα περισσότερο λέγοντάς του ότι δεν θα αισθανόταν άνετα με το γεγονός ότι ο 6χρονος γιος τους θα είχε δύο ετεροθαλή αδέλφια. Μάλιστα, είπε ότι ο σύζυγός της θα έπρεπε να αναγνωρίσει τα δίδυμα κορίτσια», διηγήθηκε η έγκυος γυναίκα, η οποία πρόσθεσε ότι ακολούθησε μια τεράστια λογομαχία ανάμεσα στους τρεις πρωταγωνιστές της ιστορίας.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook