Δωρεάν λαϊκό φροντιστήριο για τους Χανιώτες μαθητές οργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

δωρεάν-λαϊκό-φροντιστήριο-για-τους-χα-397438

Λαϊκό φροντιστήριο οργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση με απόφαση του ΔΣ, το οποίο, για αρχή, θα λειτουργεί διαδικτυακά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για ακόμα μία φορά ο λαός μας ζει και εργάζεται μέσα σε δύσκολες συνθήκες εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης. Αντί να θωρακίσει το σύστημα υγείας και να καλύπτει τις ανάγκες του λαού με ουσιαστικά μέτρα προστασίας σε εκπαίδευση, χώρους δουλειάς, μέσα μαζικής μεταφοράς, προτιμά να χαρίζει «ενίσχυση» στους κλινικάρχες και τα κανάλια.

Στον αντίποδα αυτών των αποφάσεων, βρίσκεται το οργανωμένο κίνημα, τα ταξικά σωματεία που αγωνίζονται καθημερινά, που βροντοφωνάζουν ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ-Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. Η

οργάνωση στα συνδικάτα και η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων είναι το όπλο μας μπροστά στις δυσκολίες.

Στη βάση αυτή ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση με απόφαση του ΔΣ οργανώνει λαϊκό φροντιστήριο και καλεί τους συναδέλφους του κλάδου αλλά και του δημοσίου, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Λόγω της καραντίνας, το λαϊκό φροντιστήριο θα λειτουργήσει αρχικά διαδικτυακά.

Οι βασικές ειδικότητες που αναζητούνται είναι : φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, βιολόγοι. Όποιος άλλος συνάδελφος ενδιαφέρεται να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.

Καλούνται επίσης οι γονείς και οι μαθητές που ενδιαφέρονται να απευθυνθούν στο Σύλλογο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν.Χανίων. Απευθύνουμε κάλεσμα και στα υπόλοιπα εργατικά σωματεία, να ενημερώσουν τα μέλη τους και να μαζέψουν συμμετοχές. Με την πρωτοβουλία αυτή επιδιώκουμε να στηριχτούν οι εργαζόμενοι που πλήττονται, ειδικά οι

εποχικά εργαζόμενοι στον Νομό μας που είδαν μεγάλη μείωση στο εισόδημά τους. Απευθυνόμαστε συνολικότερα στις οικογένειες που δυσκολεύονται και ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών τους. Η ταξική αλληλεγγύη επιδιώκουμε να συμβαδίσει με το δυνάμωμα των αγώνων, ώστε να μην πληρώσουν για ακόμα μία φορά οι εργαζόμενοι, τις συνέπειες της νέας καπιταλιστικής κρίσης.

Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε τις εξής ειδικότητες: Αγγλικά-ειδικό μάθημα, Γαλλικά- ειδικό μάθημα, Μουσική-ειδικό μάθημα, Μαθηματικά, Φιλολογικά.

Δηλώσεις συμμετοχής εως την Παρασκευή 20/11/20:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 690 650 11 67

Email: [email protected]»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook