Δωρεάν διανομή σχολικών ειδών από τον Δήμο Χανίων – Από που μπορείτε να τα προμηθευτείτε

δωρεάν-διανομή-σχολικών-ειδών-από-τον-1282329

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι σήμερα, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και από το Κέντρο Κοινότητας Ρομά – Παράρτημα Σούδας, από τις 09.00 έως τις 13.30, δωρεάν διανομή σχολικών ειδών στα παιδιά των δικαιούχων τους, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η προμήθεια των σχολικών υλοποιήθηκε με δαπάνη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, ενώ αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια ήταν τα S/M SYN.KA και Σκλαβενίτης.

Παρακαλούνται, όσοι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν ότι υπάρχουν μαθητές, που έχουν ανάγκη σε σχολικά είδη και δεν έχουν καλυφθεί, να ενημερώσουν άμεσα την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, απευθύνοντας σχετικό αίτημα.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, με δήλωσή της εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνδράμουν στο κοινωνικό έργο του Δήμου, παραμένοντας ευαισθητοποιημένοι, ώστε να καλύπτουν ανάγκες συμπολιτών μας.

«H πρόσβαση στην εκπαίδευση με όλα τα μέσα πρέπει να είναι δεδομένη για κάθε πολιτισμένη κοινωνία», καταλήγει στη δήλωσή της η κα. Ζερβουδάκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook