Δωρεάν διαδικτυακές ομιλίες από ψυχολόγους στα Χανιά

δωρεάν-διαδικτυακές-ομιλίες-από-ψυχο-1186808

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ψυχολόγων Νομού Χανίων, διοργανώνουν σειρά διαδικτυακών ομιλιών, οι οποίες είναι δωρεάν προς το κοινό και απευθύνονται σε όλους.

Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα, μπορεί να συνδεθεί στον σύνδεσμο zoom: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrd-yrrDgsE91MS0bw7rykSnkWGya6whlG τις ώρες, που αναγράφονται.

Στο τέλος κάθε παρουσίασης υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης με τους ομιλητές.

Το πρόγραμμα των ομιλιών διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 09/4/2021

ώρα 14:00- 14:45

Θέμα: Διαστάσεις της ενδοοικογενειακής βίας, σημάδια αναγνώρισης της βίας και
πρακτικές αντιμετώπισης

Έλια Κυριακουλάκη

Σάββατο 10/04/2021

ώρα 18:00-19:30

Θέμα: Διαχείριση & Αντιμετώπιση των Εκρηκτικών Συμπεριφορών κατά την Προσχολική

& Παιδική Ηλικία

Έφη Μαρκουλάκη

ώρα 20:00-21:00
Θέμα: Ψυχική Ανθεκτικότητα – Αρετή & Δύναμη στην Εποχή της Πανδημίας

Βίβιαν Καραβάνου

Δευτέρα 12/04/2021

ώρα 21:00-21:45

Θέμα: Ζευγάρια σε κρίση

Γιάννη Λύκος

Βιογραφικά των ψυχολόγων, που συμμετέχουν, με τη σειρά των παρουσιάσεων

Η Μαρία Παπαδογιάννη είναι αριστούχος απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το 2007 έγινε δεκτή με υποτροφία στο University of Dublin – Trinity College, όπου μετεκπαιδεύτηκε στην ψυχοθεραπεία (Master of Science in Counselling Psychology). Σήμερα η κα. Παπαδογιάννη διατελεί Πρόεδρος του Συλλόγου Ψυχολόγων Χανίων και εργάζεται στο Θεοχαρίδειο Κέντρο με ενήλικες, παιδιά & εφήβους. Η θεωρητική της προσέγγιση είναι συνθετική και κατά κύριο λόγο περιλαμβάνει το EFT (Emotion-Focused Therapy) και τη Συστημική Προσέγγιση.

Η Λίνα Ψούνη είναι ψυχολόγος και γυμνάστρια με διδακτορικές σπουδές στην Αθλητική Ψυχολογία και Αγωγή Υγείας. Είναι Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού κ Πολιτισμού του Δήμου Χανίων.

Η Έλια Κυριακουλάκη είναι ψυχολόγος με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Ψυχολογία της Υγείας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται με γυναίκες θύματα βίας στην πόλη των Χανίων. Είναι πιστοποιημένη συντονίστρια ομάδων γονεϊκότητας, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια σε θέματα άνοιας και Alzheimer και έχει εκπαιδευτεί στη γνωσιακή – συμπεριφορική ψυχοθεραπεία. Παράλληλα τα τελευταία 14 χρόνια εργάζεται ιδιωτικά προσφέροντας υπηρεσίες στήριξης σε ενήλικες και εφήβους με θέματα υγείας.

Η Έφη Μαρκουλάκη, έχει κάνει Μεταπτυχιακό Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογιας, Παν. Durham, Αγγλία Μεταπτυχιακό Εφαρμοσμένης Ανάλυσης Συμπεριφοράς, Παν. Queens, Αγγλία www.dentrospito-chania.gr

Η Βίβιαν Καραβάνου Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια BA, Msc. Με εκπαίδευση στις παρακάτω ψυχοθεραπευτικές Προσεγγίσεις: Γνωσιακή – Συμπεριφορική, Κλινική Υπνοθεραπεία, Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία, Γνωσιακή Αναλυτική Θεραπεία, Θεραπεία Γκεσταλτ, Ενσυνειδητότητα – Mindfulness. Η Βίβιαν ιδιωτεύει από το 2002. Εκπαιδεύει και διδάσκει από το 2009 Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας και Κλινική Υπνοθεραπεία. Από το 2012 προσφέρει Εποπτεία, σε ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές και Ειδικούς Ψυχικής Υγείας.

Ο Γιάννης Λύκος εργάζεται ως ψυχολόγος και οικογενειακός θεραπευτής στα Χανιά. Για περισσότερες πληροφορίες: linkedin.com/in/ioannislykos

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook