Δωρεά αναπνευστήρα από τη ΔΕΥΑΧ στο Νοσοκομείο Χανίων | Photos

δωρεά-αναπνευστήρα-από-τη-δευαχ-στο-νο-1114616

Στην δωρεά ενός υπερσύγχρονου αναπνευστήρα για τις ανάγκες της ΜΕΘ-Covid του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων.

Τον αναπνευστήρα παρέδωσαν σήμερα Παρασκευή 02 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Χρυσούλα Χατζηδάκη και ο Διοικητικός Διευθυντής της Επιχείρησης Κώστας Στεργιάννης.

Από πλευράς του Γ.Ν. Χανίων η δωρεά της ΔΕΥΑΧ παρελήφθη από τον Διοικητή του ιδρύματος Γεώργιος Μπέα, τον Αναπληρωτή Διοικητή Εμμανουήλ Μπολώτη και τον Προϊστάμενο Βιοιατρικής Τεχνολογίας Μανώλη Παπαδογιάννη.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων , την Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Διοικητικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΧ για τη σημαντική δωρεά τους, η οποία αποδεικνύει την κοινωνική τους ευαισθησία αλλά και την έμπρακτη στήριξη που παρέχουν στον αγώνα που δίνει το νοσηλευτικό ίδρυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Τέλος ο Δήμαρχος Χανίων και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ ξεναγήθηκαν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Γ.Ν. Χανίων για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων Covid-19 και ενημερώθηκαν από τον Διοικητή και τον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό αντιμετώπισης της πανδημίας. zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook