Δωρεά 100 tablets για μαθητές του Δήμου Πλατανιά από την Τράπεζα Χανίων

δωρεά-100-tablets-για-μαθητές-του-δήμου-πλατανι-1148176

Παρά τις πρόσφατες θετικές εξελίξεις, που είχαν να κάνουν με την κυκλοφορία των εμβολίων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, η Ελληνική οικονομία

και κοινωνία εξακολουθεί να βρίσκεται σε lockdown για δεύτερη φορά εντός του 2020, αφού το δεύτερο κύμα της πανδημίας, προς το παρόν φαίνεται να υποχωρεί με σχετικά αργό ρυθμό.

Με τα σχολεία της χώρας ακόμη κλειστά, η μαθητική κοινότητα είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει την σχολική της δραστηριότητα εξ αποστάσεως, ούτως ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό ο κίνδυνος περαιτέρω διασποράς του ιού. Με αυτό το δεδομένο, η τηλεκπαίδευση έχει δημιουργήσει τεράστιες ανάγκες σε ψηφιακό εξοπλισμό για την πλειοψηφία των Ελληνικών οικογενειών.

Η Τράπεζα Χανίων αναγνωρίζοντας ως ιδιαίτερα σημαντική την ανάγκη να μην διακοπεί η σχολική χρονιά, λόγω των δυσχερειών που έχει προκαλέσει η πανδημία, συνέχισε τις ενέργειες στήριξης της μαθητικής κοινότητας.

Ειδικότερα, την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου προχώρησε στην δωρεά 100 tablets στον Δήμο Πλατανιά, τα οποία θα διανεμηθούν άμεσα σε μαθητές του Δήμου, προκειμένου αυτοί να είναι σε θέση να παρακολουθούν τα μαθήματά τους. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων κ. Μιχάλης Μαρακάκης δήλωσε: «Η πανδημία έχει προκαλέσει μια πολύ σοβαρή κρίση με πολλαπλές προεκτάσεις. Μία από τις προκλήσεις που μας έχει θέσει ως κοινωνία συνολικά είναι η αδιάλειπτη συνέχιση των δραστηριοτήτων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στην Τράπεζα Χανίων θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε στο πλευρό των μαθητών μας και την πεποίθησή μας αυτή την αποδεικνύουμε στην πράξη με την σημερινή δωρεά των 100 tablets στον Δήμο Πλατανιά.

Θα συνεχίσουμε την υλοποίηση του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της

Τράπεζάς μας, εμπλουτίζοντας το με νέες δράσεις, σε κάθε ευκαιρία που θα μας

παρουσιάζεται».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook