Δόμνα Κουντούρη: Στο Δρομοκαΐτειο μετά από εισαγγελική παρέμβαση του πατέρα της – Ξεσπά στο facebook

δόμνα-κουντούρη-στο-δρομοκαΐτειο-μετ-1309032

Η Δόμνα Κουντούρη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Fame Story, νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο. Η τραγουδίστρια όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, το 2011 ήρθε αντιμέτωπη με την διπολική διαταραχή και την κατάθλιψη και είχε μπει στο Δρομοκαΐτειο.

«Τις πρώτες 3 ημέρες κοιμόμουν και δεν θυμάμαι τίποτα. Είναι άθλιες οι συνθήκες για τους ανθρώπους που χρειάζεται να βρουν την ψυχική τους ηρεμία, αλλά ούτε για το προσωπικό. Ακόμα κι αν είσαι καλά, εκεί μέσα θα τρελαθείς. Είναι βρώμικα και παρατημένα όλα εκεί μέσα. Στις 6 ημέρες είπα στους γιατρούς πως δεν είμαι τρελή και πως αν έμενα εκεί μέσα θα τρελαινόμουν. Αν δεν υπέγραφα να φύγω θα δραπέτευα. Στην αρχή ήμουν σε καταστολή. Η αγωγή που μου έδωσαν ήταν απαρχαιωμένη, γιατί υπάρχουν νέας τεχνολογίας φάρμακα χωρίς παρενέργειες. Πήρα ένα φάρμακο που είχα σκεβρώσει κι όταν το είπα στον τωρινό μου γιατρό γούρλωσε τα μάτια», είχε πει η Δόμνα Κουντούρη το 2019 στην εκπομπή, The 2night show!

Για το πρόβλημα υγείας της είχε μιλήσει και σε εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα. «Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή. Μέχρι να γίνει η διάγνωση ήταν πολύ ζόρικα. Η διπολική διαταραχή είναι ψυχική νόσος που είναι δύσκολο να διαγνωστεί γιατί μπορεί να έχεις χρόνια κατάθλιψη και να μην έχεις δείγματα μανίας. Να σου δώσουν λοιπόν αντικαταθλιπτικά, όπως έγινε στην περίπτωσή μου, και μετά αυτά πυροδοτούν τη μανία- αν δεν τα πάρεις μαζί με κάποιους σταθεροποιητές».

Η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο facebook ενημέρωσε πως βρίσκεται ξανά στο Δρομοκαΐτειο.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Διανύω πνευματικά τη λαμπερότερη φάση της ζωής μου κι ο πατέρας μου νομίζει ότι είμαι καμιά πρεζου τρελή. Όποιος θέλει ας έρθει να μου συμπαρασταθεί αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνων..over Υ.Γ είμαι εδω μέσα από τις 4 το απόγευμα. Περνάω μια χαρά τα όργανα είναι άψογα, ευγενικοί άνθρωποι και διακριτικοί. Ελάτε μόνο αν έρχεστε ειρηνικά. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Λευτεριά στις ψυχές μας και στο πνεύμα μας».

Και συνέχεια σε νέο της μήνυμα ανέφερε: «Σήμερα όση ώρα ήμουν στο κρατητήριο -17 ώρες περίπου – σκεπτόμουν πως αν δεν έχεις γίνει πρώτα ολόκληρος και δάσκαλος του εαυτού σου δεν θα έπρεπε να κάνεις παιδιά. Τα παιδιά δεν είναι πλαστικές κούκλες, θέλουν αγάπη και καθοδήγηση με διακριτικότητα και καρτερικότητα. Είναι λάθος να φορτώνουμε τα παιδιά με τις προσδοκίες μας υποχρεώνοντας τα να διαβάλλουν μ’ αυτές τη φυσική τους ταχύτητα που είναι τέλεια όταν γεννιούνται. “αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα”».

Και απάντησε σε διαδικτυακό φίλο της: «Ο πα-τερας μου έκανε εισαγγελική παρέμβαση να με πάνε σε ψυχιατρείο φιλη μου γιατί δεν με καταλάβαινε. Πραγματικά είμαι στα καλύτερά μου αυτήν την εποχή και με γ@@@σε εντελώς. Είμαι 15 ωρες στο κρατητήριο και η αστυνομία που έχει να ασχοληθεί με χίλια δυο ασχολείται μαζί μου που δεν έχω πειράξει τρίχα στη ζωή μου. Ακόμα και σε μανιακό επεισόδιο δεν πείραξα κανέναν ούτε και τον εαυτό μου».

Δείτε τα μηνύματά της παρακάτω

 

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook