Δολοφονία στο Περιστέρι: Σφίγγει ο κλοιός για τον σύντροφο της 17χρονης – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

δολοφονία-στο-περιστέρι-σφίγγει-ο-κλο-1500702

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον 21χρονο σύντροφο της 17χρονης Νικολέτας, που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του άτυχου κοριτσιού, μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο 21χρονος πακιστανικής καταγωγής παραμένει άφαντος έως τώρα, ενώ πληροφορίες τον φέρουν αποφασισμένο να παραδοθεί.

Στην παρούσα φάση, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του φαίνεται πως επικεντρώνονται στην Δυτική Αττική.

Σημειώνεται ότι χθες πραγματοποιήθηκε έφοδος σε σπίτι στην περιοχή του Αιγάλεω που φαίνεται να σχετίζεται με τον 21χρονο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον 21χρονο ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να τον υπερασπιστεί.

Οι ίδιοι διαβεβαίωσαν τον δικηγόρο ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε την πρόθεση να παραδοθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός δεν έχει διαφύγει από την Αθήνα, ενώ από το περιβάλλον του μεταφέρουν την πρόθεσή του να ομολογήσει την πράξη του.

Σε μία προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του, ο 21χρονος έχει εξαφανιστεί από τα social media.

Ο εφιάλτης που βίωνε η 17χρονη

Το βίαιο τέλος μιας σύντομης αλλά εξίσου βίαιης ζωής. Θύματα κακοποίησης από πολύ μικρή ηλικία, η 17χρονη Νικολέτα και τα τρία της αδέλφια, έγιναν μήλο της έριδος ανάμεσα σε συγγενείς, παραμένοντας σε όλη τους τη ζωή εκτεθειμένα σε φρικτές συνθήκες διαβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, στις 30 Ιουνίου 2016 και όταν η Νικολέτα ήταν μόλις 11 ετών, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε ότι ο τότε σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε το μικρό κορίτσι.

Αφαιρέθηκε η επιμέλεια και των τεσσάρων παιδιών από την μητέρα και αυτά έμειναν με την γιαγιά τους στην Ημαθία.

Τον Οκτώβριο του 2021 η Νικολέτα και η κατά δύο χρόνια μικρότερη αδελφή της βρέθηκαν και πάλι στην Αθήνα με την μητέρα τους.

Η γιαγιά τους ενημέρωσε στις 4 Οκτωβρίου 2021 την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Αιγάλεω και στις 19 Οκτωβρίου 2021 το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω ανέθεσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» να αποσπάσουν τα παιδιά από το σπίτι της μητέρας και να φροντίσουν για την επιστροφή τους στην γιαγιά που είχε την επιμέλειά τους.

Τελικά, στις 21 Οκτωβρίου 2021 τα παιδιά παραδόθηκαν στο ΑΤ Βέροιας.

Η 17χρονη, βρέθηκε και πάλι στο Περιστέρι, στο σπίτι της μητέρας της στο πλαίσιο μιας νόμιμης και συνήθους διαδικασίας επανένωσης της οικογένειας. Εκεί δολοφονήθηκε άγρια.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook