Δολοφονία στα Χανιά: «Ήταν άνθρωπος πονεμένος και κουρασμένος» – Τι λέει η μάνα του 53χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος

δολοφονία-στα-χανιά-ήταν-άνθρωπος-πο-1439037

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του 53χρονου Νικόλαου Καββαζίδη, ο οποίος βρέθηκε άγρια χτυπημένος και απανθρακωμένος στο σπίτι που έμενε τα τελευταία τρία χρόνια στα Χανιά (δείτε εδώ και εδώ)

Σύμφωνα με την μητέρα του, κ. Σωτηρία, ο άτυχος 53χρονος, ήταν ένας άνθρωπος πονεμένος και κουρασμένος από την ζωή, ενώ είχε και σοβαρά προβλήματα υγείας που τον καθιστούσαν ανίκανο να εργαστεί.

Τα τελευταία τρία χρόνια έμενε στο σπίτι που βρέθηκε απανθρακωμένος, ενώ λάμβανε και ένα επίδομα λόγω της ασθένειάς του.

Μάλιστα, όπως λέει η μητέρα του, μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, τελευταία φορά που μίλησε με τον γιό της, ήταν την περασμένη Τρίτη το απόγευμα, καθώς τον είδε να κάθεται με άλλους δύο φίλους του στην πλατεία της γειτονιά τους και να πίνουν μπύρα.

Δυστυχώς η μητέρα του δεν διέρκινε καλά τις παρουσίες των δύο φίλων του, καθώς βρίσκονταν μακριά και σε σκοτεινό σημείο.

«Ο Νίκος μου ήταν καλό παιδί, δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν, ήταν φιλότιμος και πρόθυμος για να βοηθήσει, δεν ξέρω τι έγινε, μου φαίνεται ασύλληπτο. Είχε πολύ κακό τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ή ποιοι του το έκαναν αυτό… Τον σκότωσαν και μετά έπρεπε να τον κάψουν; Τι πράγματα είναι αυτά;» είπε η πονεμένη μητέρα.

Το χρονικό της υπόθεσης…

Όπως έγραψε νωρίτερα το zarpanews.gr από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατος του 53χρονου οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από χτύπημα μεταλλική ράβδο.

Ειδικότερα από τη διενέργεια αυτοψίας στο χώρο όπου κατασβέστηκε η πυρκαγιά, από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων προέκυψε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε σκοπίμως από ανθρωπογενή παράγοντα με χρήση εύφλεκτων υλικών.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 53χρονο ημεδαπό.

Στη συνέχεια και κατόπιν της Ιατροδικαστικής εξέτασης (νεκροψία-νεκροτομή) του πτώματος, πρόεκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, καθόσον το πτώμα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και το λαιμό.

Το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων λόγω αρμοδιότητας, η οποία συνεχίζει την προανάκριση για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

One thought on “Δολοφονία στα Χανιά: «Ήταν άνθρωπος πονεμένος και κουρασμένος» – Τι λέει η μάνα του 53χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος

  1. Ο/Η Μας πήραν σβάρνα οι κουμουνιστες από ΠΤΔ, πρωθυπουργό, υπουργό δικαιοσύνης, και αλλά σούργελα λέει:

    Καλά κάτι σκουπίδια στα τηλεοπτικά παράθυρα, συμπεριλαμβανομένου του ΝΥΝ υπουργού ( εδώ γελαμε ) πρώην κουμμούνι, δεν μας διαφημίζουν ποσο καλή αστυνομία έχουμε που λύνει τα εγκλήματα ( αν υπάρχει κάρφωμα η πληροφορία ) γιατί όπως βλέπουμε εδώ οι αστυνομικοί πήγαν τον μετέφεραν ( ευτυχώς ) στον ιατροδικαστή και έκλεισαν την υπόθεση σαν θάνατος από φωτιά ! Ο θεός να βοηθά κοινωνίες που έχουν τέτοιες αστυνομίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook