Δολοφονία Καμπανού: «Μαχαίρωσα δυο φορές τον φίλο του Άλκη» λέει ο 9ος κατηγορούμενος

δολοφονία-καμπανού-μαχαίρωσα-δυο-φο-1653467

«Τα λόγια μπροστά στον θάνατο δεν έχουν σημασία. Έζησα και εγώ ένα θανατά ενός δικό μου πρόσωπο και κατάλαβα τον πόνο. Ένα μεγάλο συγγνώμη» είπε ξεκινώντας την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο 9ος κατηγορούμενος για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

«Πήγαινα στον σύνδεσμο στην Αθήνα. Πριν από 1,5 χρόνο ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη για μια κοπέλα, είχα κάποιους γνωστός. Ήξερα κάποιους από τους 12» συνέχισε όπως αναφέρει το thesstoday.gr και εξήγησε έπειτα για τη μοιραία νύχτα «επικρατούσε μια αναστάτωση στο σύνδεσμο εκείνο το βράδυ λόγω του περιστατικού στο Ωραιόκαστρο. Είπαν πως είχαν τσεκούρια και σπαθιά. Είπαμε αυθόρμητα πάμε Χαριλάου. Είχαμε συμφωνήσει να είναι ο 1ος μπροστά.

Πήρα ένα μαχαίρι τύπου κάραμπιτ από τον σύνδεσμο. Ήταν το μαχαίρι με τη μικρότερη λάμα. Το ξύλο το είχε ο 11ος. Στη διαδρομή σκεφτόμουν μήπως μας περιμένουν για αυτό πήρα και το μαχαίρι. Έχω ξαναβρεθεί σε τέτοιο περιστατικό αλλά στην Αθήνα. Έγινε επίθεση από άλλους προς το σύνδεσμο στην Αθήνα» πρόσθεσε ο κατηγορούμενος.

«Εκείνο το βράδυ είδαμε τα άτομα στα σκαλάκια. Ο 10ος ήταν στα πέντε μέτρα μπροστά μου, είδα ένα κράνος και ξεκίνησε η συμπλοκή. Είδα το χτύπημα προς τον 2ο με το κράνος. Ο 10ος ανέβηκε δυο σκαλιά και χτύπησε κάποιον στο κεφάλι. Μαχαίρωσα δυο φορές τον φίλο του Άλκη. Κυνήγησα ένα άτομο προς την Πλαστήρα» είπε ακόμη και συνέχισε «εγώ είπα πάμε πάμε σπάμε».

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook