Δολοφονία Άλκη: Απολογείται ο 22χρονος «Ντίνος», o 12ος κατηγοούμενος για τη δολοφονία του Άλκη

δολοφονία-άλκη-απολογείται-ο-22χρονος-1381333

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα δύο από τους φίλους του Άλκη που βίωσαν την δολοφονική ενέδρα – Δείτε βίντεο

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης απολογείται αυτή την ώρα ο 22χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο 12ος κατηγορούμενος για το φονικό, οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, παραδόθηκε, όπως αναφέρει το GRTimes.gr στην αστυνομία την περασμένη Δευτέρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος φέρεται να αρνείται την ουσιαστική συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι δεν εγκατέλειψε το όχημα και πως δεν γνώριζε για τον οπλισμό που μετέφεραν οι συγκατηγορούμενοί του -και ήδη προσωρινά κρατούμενοι- ούτε για την επικείμενη επίθεση.

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα δύο από τους φίλους του Άλκη που βίωσαν την δολοφονική ενέδρα, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου.

Ο ένας τραυματίστηκε ενώ ο άλλος πρόλαβε και διέφυγε. Οι δύο νεαροί κλήθηκαν να καταθέσουν, περιγράφοντας το χρονικό του φονικού επεισοδίου.

Ο κατηγορούμενος- οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο- είχε πάρει τα προηγούμενα 24ωρα προθεσμία από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και επρόκειτο να παρουσιαστεί ενώπιον της σήμερα το πρωί. Πράγματι, ο 22χρονος εμφανίστηκε στις 10.30 το πρωί, συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο γραφείο της, χωρίς όμως να ξεκινήσει η απολογία του.

Στο μεταξύ, επειδή εκκρεμούσε η διαδικασία τού Αυτοφώρου για τον σουγιά που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, οδηγήθηκε στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου. Στη 1.30 μετά το μεσημέρι κι όταν ξεκίνησαν τα αυτόφωρα, η υπόθεσή του αναβλήθηκε (εκ νέου) μετά από αίτημα του συνηγόρου του που επικαλέστηκε κώλυμα λόγω της διαδικασίας της ανάκρισης, και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 24/2.

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, ο 22χρονος επέστρεψε στο Αστυνομικό Μέγαρο και μεταφέρθηκε εκ νέου, το απόγευμα, στα Δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια έτσι ώστε στη συνέχεια να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook