Δολοφονία 7χρονου: Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δεχθεί καταγγελίες για την οικογένεια του

δολοφονία-7χρονου-το-χαμόγελο-του-παιδ-1377666

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τη «φρίκη» του παρελθόντος του 7χρονου και της αδελφής του.

Όπως είπε κ. ο Γιώργος Γιαννόπουλος, το 2008 το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχθεί καταγγελία για την 16χρονη εγκυμονούσα και μετέπειτα μητέρα του 7χρονου.

Ανάλογη καταγγελία κακοποίησης και παραμέλησης δέχθηκε το «Χαμόγελο» για την κόρη της 29χρονης σήμερα, στις 16/5/2018.

Μάλιστα, την εποχή που ορίζεται η δολοφονία του 7χρονου, το «Χαμόγελο» ενημερώθηκε από το σχολείο του του παιδιού ότι φέρει μώλωπες και άνθρωποι του Οργανισμού ενημέρωσαν την υποδιεύθυνση ασφάλειας ανηλίκων και τον εισαγγελέα και δόθηκε εντολή να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα του.

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι τότε η μητέρα αρνήθηκε ότι ο σύζυγός της έκανε κακό στο παιδί υποστηρίζοντας ότι το αγαπούσε.

Μετά από εισαγγελική παρέμβαση και επέμβαση της Ασφάλειας η αδελφή του 8χρονου ανατέθηκε σε ανάδοχη οικογένεια και έτσι,  όπως σημειώνει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», «σώθηκε».

«Δεν γνωρίζαμε για το αγόρι», είπε, σημειώνοντας πως η μητέρα διαβεβαίωνε πως το αγόρι είναι στην Πολωνία με τον πατέρα του είναι καλά στην υγεία του, ισχυριζόμενη μάλιστα πως τον είχε δει.

Πηγή: real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook