Δολοφονία 49χρονου: «Μας κακοποιούσε εδώ και χρόνια – Ήταν ο μόνος τρόπος για να σωθούμε», λένε μάνα και κόρη

δολοφονία-49χρονου-μας-κακοποιούσε-εδ-1058044

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή πήραν μητέρα και κόρη, οι οποίες κατηγορούνται για την δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Οι δυο γυναίκες μέχρι την απολογία τους θα είναι σε καθεστώς κράτησης.

Μητέρα και κόρη έφτασαν στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Όπως αναφέρει το thestival, υποστήριξαν ότι υπέστησαν σεξουαλική και σωματική κακοποίηση επί σειρά ετών.

«Πάνω σε μια στιγμή απόγνωσης έφτασαν σε αυτή την απονενοημένη πράξη η οποία εκείνη τη στιγμή φάνταζε ως η μοναδική λύση για να σωθούνε από τα δεινά τα οποία έχουν υποστεί», ανέφερε σχετικά ο δικηγόρος των δύο γυναικών, Ιάκωβος Ψωμιάδης. «Ήταν μια πράξη εν βρασμώ», υπογράμμισε ο κ. Ψωμιάδης.

Αναφορικά με τον λόγο για τον οποίο οδηγήθηκαν σε αυτή την πράξη, φέρονται να ισχυρίστηκαν πως πάνω σε μια στιγμή απόγνωσης, έμοιαζε ως ο μοναδικός τρόπος για να σωθούν.

Σημειώνεται πως ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των δύο γυναικών για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοφορία-οπλοχρησία

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 49χρονος άνδρας, ταξιτζής στο επάγγελμα, βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι τους στον Εύοσμο το πρωί της Κυριακής, με τις έρευνες να στρέφονται αμέσως στο οικογενειακό του περιβάλλον για την εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς δεν εντοπίστηκαν σημάδια διάρρηξης.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, η σύζυγος και η κόρη του μπήκαν στο δωμάτιο του 49χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής. και αφού τον ακινητοποίησαν, τον μαχαίρωσαν αρκετές φορές, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα στον τράχηλο και τη δεξιά παρειά.

Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε ως πειστήριο. Από την πρώτη στιγμή πάντως, η σύζυγος του 49χρονου επιχείρησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών.

thetoc.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook