Δοκίμασε το beauty hack με το ρουζ και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα όσο άυπνη κι αν είσαι

δοκίμασε-το-beauty-hack-με-το-ρουζ-και-κανείς-δεν-1506380

Επιστράτευσε το ρουζ και το highlighter για να είσαι φρέσκια κι ας έχεις κοιμηθεί λίγες ώρες.

Θα σου περιγράψω το καλό σενάριο και όχι το βαρετό που μπορεί να σε θέλει να ξενυχτάς βλέποντας Netflix στην Αθήνα μέσα στο κατακαλόκαιρο. Βρίσκεσαι, λοιπόν, στο νησί με την παρέα σου, έχετε πιει τα ποτά σας, έχετε χορέψει ξέφρενα το βράδυ και γυρνάτε στο ξενοδοχείο.

Κοιμάσαι αλλά ξυπνάς σχετικά νωρίς… Έχεις ανησυχία για κάποιον ανεξήγητο λόγο ή ο οργανισμός σου έχει μάθει στο πρωινό ξύπνημα, οπότε σε πιάνει panic κοιτάζοντας το πρόσωπό σου στον καθρέφτη. Η κούραση αποτυπώνεται, μοιάζεις ξενυχτισμένη, αλλά τίποτα δεν θα σου χαλάσει τη διάθεση. Γιατί το ρουζ και το highlighter που έχεις στο νεσεσέρ σου θα σε κάνουν φρέσκια σε χρόνο dt.

Το beauty hack με το ρουζ για ξεκούραστη όψη

Πώς θα κάνεις το σωστό combo με το highlighter και το ρουζ; Θα ακολουθήσεις το hack της Mady Prettyman, η οποία σου λέει να επιλέξεις προϊόντα σε υγρή μορφή για ένα fresh και dewy αποτέλεσμα.

Όπως θα είδες και στο παραπάνω βίντεο, πρέπει να βάλεις μια μικρή ποσότητα υγρού ρουζ στο χέρι σου, να προσθέσεις λίγο υγρό highlighter και με ένα πινέλο να κάνεις καλό blending. Συνέχισε, βάφοντας τα ζυγωματικά σου με το μείγμα και βάζοντας λίγο και στο μέτωπό σου για ακόμα περισσότερη φρεσκάδα. Έτοιμη!

Εύκολο δεν είναι το hack; Πάντως, αν δεν έχεις υγρό ρουζ και highlighter, μη σκας. Με λίγο concealer στις διακοπές θα σώσεις κάπως την κατάσταση.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook