DIY: 4 υπέροχες και οικονομικές ιδέες για τέλεια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση | Photos

diy-4-υπέροχες-και-οικονομικές-ιδέες-για-τ-467017

Τα Χριστούγεννα πλέον είναι μια ανάσα μακριά και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προσθέσετε στο σπίτι σας τις τελευταίες διακοσμητικές πινελιές. Εμείς σας έχουμε 4 μοναδικές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας δημιουργώντας μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Βάζο με ζαχαρωτά: Πάρτε ένα γυάλινο βάζο που ήδη έχετε και γεμίστε το με ζαχαρωτά και σοκολατάκια! Βάλτε του στη μέση έναν μεγάλο φιόγκο για να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό!
diakosmisi-2Μπουκάλια με φιόγκους: Αξιοποιήστε τα άδεια μπουκάλια κρασιού που έχετε βάζοντας στο στόμιο ένα πράσινο ή λευκό κερί και έναν βελούδινο φιόγκο.
diakosmisi-3Πιατέλα με κεριά και γλυκά: Πάρτε μια μακρόστενη ή στρογγυλή πιατέλα και βάλτε μέσα 3 κεριά. Ρίξτε γύρω από αυτά γλυκίσματα και καραμέλες και στολίστε με αυτόν τον τρόπο το coffee table.
diakosmisi-1Μπολ με φρούτα και..χιόνι: Πάρτε μια πιατέλα ή ένα μπολ από την κουζίνα και γεμίστε την με ψεύτικα φρούτα. Ανακατέψτε 3 μέρη λευκού γκλίτερ με 1 μέρος ασημί γκλίτερ και πασπαλίστε από πάνω για να δημιουργηθεί το «χιόνι».
diakosmisi-4Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook