Δίπλα δίπλα στη Βουλή Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλος

Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, απελευθερωμένοι πλέον, κάθονταν δίπλα – δίπλα στα κοινοβουλευτικά έδρανα, κατά τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για το Επιτελικό Κράτος.

Στις 26 Ιουνίου, η Έφη Αχτσιόγλου, σε χαλαρή διάθεση, αποκάλυψε τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, λίγο μετά τις ευρωεκλογές και λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές, σε συνέντευξη που έδωσε στο RISE TV.

Η πρώην υπουργός Εργασίας ρωτήθηκε αν θα έκανε σχέση με πολιτικό. «Έχω σχέση με πολιτικό», απάντησε σαν να περίμενε από καιρό την ερώτηση.

Σε μια προσπάθεια, ωστόσο, να δείξει ότι δεν πρόκειται για αποκάλυψη όσον αφορά τη σχέση της, απάντησε με ένα αμήχανο χαμόγελο «ε, δεν ξέρετε, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;».

Δοθείσης της ευκαιρίας, μάλιστα, η Έφη Αχτσιόγλου η οποία ήταν υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ προμόταρε και την υποψηφιότητα Τζανακόπουλου κάνοντας το σήμα της νίκης και λέγοντας «Α΄ Αθηνών υποψηφιότητα».

Πρωτο Θεμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ