Δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα στον Κρητικό που καλλιεργούσε εκατοντάδες γλάστρες με χασίς

δίωξη-κακουργηματικού-χαρακτήρα-στο-1434615

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου πέρασε χθες ο 56χρονος Κρητικός ο οποίος καλλιεργούσε εκατοντάδες γλάστρες με… χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη, κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης και τον παρέπεμψε στον ανακριτή. Ο συλληφθείς ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Οι εκατοντάδες γλάστρες με χασίς και η σύλληψη

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν άνδρες της αστυνομίας – αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που είχαν σε βάρος του 56χρονου – τον είδαν να πηγαίνει στο χωράφι του, σε περιοχή του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, και να ποτίζει τα εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης.

Οι αστυνομικοί είχαν κρυφτεί και μόλις ο 56χρονος ολοκλήρωσε την περιποίηση της φυτείας του και έφευγε από το χωράφι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την καταμέτρηση οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο 56χρονος καλλιεργούσε 646 χασισόδεντρα ύψους έως 30 εκατοστών σε γλαστράκια.

Παράλληλα, σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν και κατάσχεσαν 270 ευρώ σε μετρητά καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην αστυνομικοί επιχείρηση έλαβαν μέρος αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook