Διορισμοί «Ο Άδωνις»: O μετακλητός με απολυτήριο Λυκείου που «είναι σαν να έχει 10 πτυχία»

διορισμοί-ο-άδωνις-o-μετακλητός-με-απ-765009

Μπορεί να μην υπήρχε φράση «γαλάζιου» πολιτικού που να μην περιείχε τη λέξη «αριστεία», αλλά αυτά πλέον ανήκουν στο «κακό» αντιπολιτευτικό παρελθόν, καθώς ο στόχος «επιστροφή στην καρέκλα» επετεύχθη.

Και μαζί με την επιστροφή στην καρέκλα, επέστρεψε και η «γαλάζια κανονικότητα». Τρανό παράδειγμα, άλλωστε, αποτελεί ο διορισμός ως μετακλητού υπαλλήλου του στενού φίλου του Άδωνη Γεωργιάδη, Γιάννη Θεοδωράτου, στο πολιτικό του γραφείο.

Διαβάζοντας μάλιστα το σχετικό ΦΕΚ, ο κ. Θεοδωράτος εμφανίζεται ως κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου, αλλά αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί ούτε να εκνευρίζει κανέναν μας, καθώς – όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαιώνει – «ο συγκεκριμένος είναι σαν να έχει 10 πτυχία».

Κατά_κα(η)μμένη@kata_kaimeni

Δεν έχω δει πουθενά σχολιασμό από τον ….

Ντροπή είναι αυτό.

Ντροπή για εμάς που στηρίξαμε τη , Ντροπή για εμάς που πάλεψα μ για πτυχία μεταπτυχιακά, Ντροπή για όσους έχουν μεταπτυχιακό και ει αι άνεργοι.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Με συγχωρείτε αλλά κάνετε λάθος! Ο Διευθυντής ενός Υπουργικού γραφείου δεν κρίνεται από τα τυπικά του προσόντα αλλά από την εμπιστοσύνη που του έχει ο Υπουργός. Και ο Υπουργός κρίνεται συνολικά από το αποτέλεσμα του. Ο συγκεκριμένος είναι σαν να έχει 10 πτυχία για όσους γνωρίζουν

Πηγή: altsantiri.gr

4 thoughts on “Διορισμοί «Ο Άδωνις»: O μετακλητός με απολυτήριο Λυκείου που «είναι σαν να έχει 10 πτυχία»

  1. Του αγράμματου παππού τα λαχανικά είναι πιο νόστιμα από τον θερμοκηπίων. Μη τραβήξετε φύλλο μετά το 31 γιατί καήκατε Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

  2. η κρετα φαρμ εχει αποδειχτει οικογενειακη βεντετα. Ο αλλος κανει κριτικη με παραδειγμα λαχανικα μπαξε και θερμοκηπιου για να κρινει το εργο των πολλων πραγματικα αριστων με πτυχια και μεταπτυχιακα και σοβαρη πορεια, με εναν μπαταξη που χωθηκε και θα του πληρωνουμε του αχρηστου θεση διευθυντου και συνταξη διευθυντου, κι αντι να κουνησουν το κεφαλακι τους και να πουνε «ωπα τι γινεται εδω», τους δικαιολογουνε κι ολας! δεν εχετε σωσιμο… Μαλλον δουλευουν κι αυτοι στου Μπουμπουκου. Το κομμα του αδυσωπητου Μολωχ θα ξερασει ολη την διαφθορα κι ολα τα ρουσφετια που ειχανε μαζεψει τοσα χρονια προσβλεποντας σε κοινη τυχη με την ξεφτιλα του Πασοκ σε λιγα χρονια και οπου μπορουν προσπαθουν να χωσουν κοσμο, γιατι οπως με τον Συριζα που σε μαγεψε καυμενε Ελληνα, ετσι και με τη ΝΔ παλι αγεσαι και φερεσαι σαν ανερματιστος. Πότε θα βαλεις μυαλο…

    1. Φιλενάδα σε βλέπω, όπου άρθρο για τη ΝΔ μέσα. Με λογο τάχα μου σοβαρό και…κουλτουριαρικο, γεμάτο φληναφήματα όμως…
      Λοιπόν κοίτα να δεις πως έχει:
      Το λίγο, το λιγότερο ή ΝΔ του Κυριάκου θα κατσει 4 χρονάκια. Κι επειδή μετά θα ψηφισει κι απόδημος ελληνισμός που δεν τρώει Πολακειο κουτόχορτο και δήθεν ιδεολογίες του…βουνού, ετοιμάσου για άλλα 4!!!!
      Καλό μπαλσαμικο, στο γραψα κι αλλού!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook