Δίνουν τα χέρια για Τσιμίκα Ολυμπιακός και Λίβερπουλ

δίνουν-τα-χέρια-για-τσιμίκα-ολυμπιακό-1087275

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας μεταγραφής… ζωής βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας, καθώς ο Ολυμπιακός και η Λίβερπουλ έχουν φτάσει ένα βήμα από την τελική συμφωνία πώλησης του 24χρονου αριστερού μπακ, στους πρωταθλητές της Premier League!

Οι «reds» έψαχναν εδώ και καιρό έναν παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους ως κάλυψη του Ρόμπερτσον κι απ’ τη στιγμή που δεν τα βρήκαν με τη Νόριτς για τον Τζαμάλ Λούις, στράφηκαν οριστικά προς την περίπτωση του διεθνούς Έλληνα μπακ, προλαβαίνοντας στη… στροφή τις αντίστοιχες κινήσεις των Έβερτον και Λέστερ.

Η αρχική προσέγγιση της Λίβερπουλ, αφορούσε ένα ποσό της τάξεως των 13 εκατ. Ευρώ. Αυτό μεταφέρθηκε από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Μάικλ Έντουαρντς προς την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, σε συνάντηση που είχαν την Πέμπτη (6/8) στο Γούλβερχάμπτον, στο περιθώριο της ρεβάνς των «ερυθρολεύκων» με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ωστόσο, αξίωσαν ένα μεγαλύτερο ποσό, με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) από την Αγγλία να αναφέρουν πως το deal αναμένεται να κλείσει σε ένα ποσό κοντά στα 16,5 εκατ. Ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του Τσιμίκα. Ο Ολυμπιακός θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%, ενώ στην όλη συμφωνία θα συμπεριληφθούν και μπόνους στόχων και συμμετοχών, που μπορεί να ανεβάσουν κι άλλο το σύνολο των χρημάτων που θα λάβουν οι Πειραιώτες.

Στην Αγγλία υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων από το μεσημέρι της Κυριακής (9/8) περί «συμφωνημένης» μεταγραφής, με τους ‘Αγγλους ρεπόρτερ να υπογραμμίζουν πως στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται ο Τσιμίκας θα μεταβεί στο Λίβερπουλ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook