Δίνουν… ρέστα οι Κρητικοί: Έκαναν την επιδημία… τραγούδι – «Ποιος, ποιος ο… κορονοϊός» | Photos + Video

δίνουν-ρέστα-οι-κρητικοί-έκαναν-την-ε-1006459

Λένε ότι το χιούμορ και το γέλιο θεωρείται πολλές φορές σε όποια δύσκολη κατάσταση κι αν βιώνουμε το καλύτερο φάρμακο για να παραμείνουμε αισιόδοξοι και να αντιμετωπίσουμε ακόμη και τις πιο ζόρικες καταστάσεις.

Ομοίως βέβαια με το γέλιο και το τραγούδι πολλές φορές είναι ικανό να μας φτιάξει τη διάθεση, ακόμη και στις μέρες μας, όπου η επιδημία του κορονοϊού συνεχίζει να εξαπλώνεται σε ολοένα και περισσότερες χώρες στον κόσμο, σκορπώντας το θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους

Ένας κρητικός μουσικός, ο Γιάννης Παξιμάδάκης, που ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο,  έγραψε πρόσφατα στίχους για τον νέο αυτό ιό που απειλεί τη ζωή μας, παραλλάσοντας τους στίχους του γνωστού τραγουδιού του Γιάννη Πάριου «Ποιος μωρό μου ποιος», κρατώντας όμως το ρυθμό και τη μελωδία. Στο μπουζούκι είναι ο ίδιος ο δημιουργός, στην κιθάρα ο Νίκος Σταματάκης, ενώ στα κρουστά  Έλενα Παπαδάκη, Βαγγέλης Φραγκιαδάκης.

Ο κορονοιός πάντως ενέπνευσε κι άλλους συμπατριώτες μας οι οποίοι με το το hashtag #κορονοιος_songs στο twitter, έχουν δώσει ρέστα! 

Και όπως βλέπετε το ρεπερτόριο, όπως και το χιούμορ, είναι αστείρευτο, αφού τα… κρούσματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε όλο το ελληνικό πεντάγραμμο: Από Πλούταρχο, Κιάμο, Βανδή μέχρι Μαρινέλα και… Μίκη Θεοδωράκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook