«Δίνουμε χαρά και πνοή διά της μουσικής στον κόσμο των Χανίων» – Συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου | Video + Photos

δίνουμε-χαρά-και-πνοή-διά-της-μουσική-1594178

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Το πρόγραμμα «Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση», που εφαρμόζεται στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ήταν μια πρωτοβουλία του τμήματος κοινωνικής πολιτικής του δήμου σε συνεργασία με τον μουσικό, Γιάννη Παπατζανή.

Η συναυλία, αντί εισιτηρίου, στην είσοδο της εκδήλωσης, είχε τρόφιμα κι είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Χανίων.

Η αντιδήμαρχος Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη, βρέθηκε στην συναυλία και δήλωσε: «Δίνουμε χαρά και πνοή διά της μουσικής στον κόσμο των Χανίων». Ευχαρίστησε, επίσης, τους φορείς που υλοποίησαν την εκδήλωση κι ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλο τον κόσμο.

«Σκοπός της συναυλίας είναι να μπορέσουμε να μαζέψουμε ό,τι χρειάζεται για το Κοινωνικό Παντοπωλείο» είπε ο μουσικός, Γιάννης Παπατζανής. Ο ίδιος, μίλησε για την εκδήλωση και το πρόγραμμα της συναυλίας, το οποίο περιλαμβάνει παραδοσιακά κάλαντα από την Ελλάδα. Ο κ. Παπατζάνης αναφέρθηκε στην επιλογή της μουσικής και είπε χαρακτηριστικά ότι ο σκοπός έχει ένα «κοινωνικό πρόσημο». Το σύνολο του σχήματος αποτελείται από 90 άτομα, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι από τα Χανιά, τόνισε ολοκληρώνοντας.

Η συναυλία ήταν σε συνδιοργάνωση του δήμου Χανίων και της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., με την υποστήριξης της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, του Πανεπιστημίου Κρήτης, της «Διάσταση – Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας» και του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης.

Δείτε φωτογραφίες από την συναυλία:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook