Δημοτική Αγορά Χανίων: Την άλλη εβδομάδα μπαίνει ο εργολάβος – Στα σκαριά και ο νέος κανονισμός

δημοτική-αγορά-χανίων-την-άλλη-εβδομά-1356213

Την ερχόμενη εβδομάδα -σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr- αναμένεται να εγκατασταθεί ο εργολάβος στην Δημοτική Αγορά, ώστε να ξεκινήσει επίσημα το μεγάλο έργο της ανακατασκευής του μνημείου.

Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 8,6 εκ. ευρώ, η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια ενώ το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης φτάνει τα δύο χρόνια.

Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ήδη από την ερχόμενη εβδομάδα και παράλληλα με το έργο, αναμένεται να ξεκινήσει και η κατάρτιση του νέου κανονισμού.

«Εξίσου σημαντικό με την ανακατασκευή του κτηρίου είναι ο νέος κανονισμός» ανέφερε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχης Δαμιανάκης, εξηγώντας πως πρόκειται να συσταθούν δύο επιτροπές που θα είναι αρμόδιες να επεξεργαστούν και να ολοκληρώσουν τον νέο κανονισμό.

Το νέο καθεστώς λειτουργίας, στα πρότυπα ευρωπαϊκών αγορών, θα είναι προσανατολισμένο στα τοπικά προϊόντα, όχι μόνο του αγροδιατροφικού τομέα και θα αποκλείει ουσιαστικά τα εισαγόμενα προϊόντα.

zarpanews.gr

 

One thought on “Δημοτική Αγορά Χανίων: Την άλλη εβδομάδα μπαίνει ο εργολάβος – Στα σκαριά και ο νέος κανονισμός

  1. Εγώ μαζί σας αλλά είναι τουλάχιστον αστείο να λες στον έμπορο τι θα πουλήσει. οχι τι είδος επιχείρηση θα έχει ανάλογη με την άδεια της αλλά αν θα πουλήσει μόνο τοπικά ελληνικά προϊόντα και όχι εισαγόμενα.
    Απαγορεύεται τέτοια διάταξη.

    Γελοία κατάσταση συγνώμη κιόλας και ο λαϊκισμός πάει σύννεφο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook