Δημοσιογράφος σταμάτησε την live σύνδεση, πήδηξε στη θάλασσα και έσωσε ένα 10χρονο παιδί | Video

δημοσιογράφος-σταμάτησε-την-live-σύνδεση-1439122

Δημοσιογράφος του Channel Seven της Αυστραλιανής τηλεόρασης σταμάτησε την ζωντανή μετάδοση για να τρέξει μέσα στη θάλασσα και να σώσει ένα 10χρονο αγόρι το οποίο πάλευε να μείνει στην επιφάνεια και να μην παρασυρθεί από τα κύματα.

Ο Πολ Μπαρτ ενώ μετέδιδε ζωντανά το ρεπορτάζ, παρατήρησε ότι ο παιδί πάλευε για τη ζωή του. Λίγες στιγμές αργότερα όρμηξε στα φουρτουνιασμένα νερά στο Surfers Paradise για να το σώσει. Αργότερα εθεάθη να βοηθάει άλλους λουόμενους να μεταφέρουν το αγόρι από τη θάλασσα στην ακτή.

«Μία οικογένεια από το Πακιστάν πήδηξε μέσα στη θάλλασ, και τους ρούφηξε στα βαθιά», δήλωσε ο δημοσιογράφος στο δίκτυο. Το παιδί παρασύρθηκε από άγρια ρεύματα. Τέσσερα ή πέντε άτομα πηδήξαμε στη θάλασσα και ουσιαστικά το φέραμε πίσω στην ακτή.

 

Η στιγμή της διάσωσης

Τα πλάνα δείχνουν τον Μπαρτ να πέφτει στο νερό προτού σκίσει το πουκάμισό του και σπεύσει να βοηθήσει το αγόρι να κρατηθεί πάνω από το νερό. Του πήρε σχεδόν 10 λεπτά για να βρει το αγόρι, ενώ άλλοι κολυμβητές προσπαθούσαν απεγνωσμένα να το εντοπίσουν μέσα στα άγρια κύματα.

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι δεν υπήρχε «καμία αμφιβολία» πως ο 10χρονος είχε καταπιεί πολύ νερό. Επίσης, όπως είπε έκανε ζωντανό ρεπορτάζ για τους κινδύνους των ρευμάτων που παρασύρουν ανυποψίαστους κολυμβητές σε επικίνδυνα για τη ζωή τους νερά.

Πώς περιέγραψε ο δημοσιογράφος το περιστατικό

«Ο πατέρας ούρλιαζε και έκλαιγε για το γιο του» δήλωσε ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα The Courier Mail. «Περάσαμε περίπου 10 λεπτά ψάχνοντάς τον, βουτώντας κάτω από τα κύματα. Σκεφτόμουν ότι τον χάσαμε, τον χάσαμε. Σκεφτόμουν τον γιο μου που είναι στην ίδια ηλικία. Αρχίσαμε να βγαίνουμε από το νερό και τότε ακούσαμε κάποιον να λέει: «Να’ τος, να’τος»».

Ο εικονολήπτης του, Τζέοφ Μπόουντεν είπε ότι φοβόταν πως τόσο το παιδί όσο και ο δημοσιογράφος είχαν πνιγεί.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook