Δήμος Χανίων: Νέα άδεια από το δημοτικό συμβούλιο ζητά ο Μανώλης Σκουλάκης – Ποιοι κινδυνεύουν να “μείνουν” από απουσίες

Την χορήγηση άδειας ζητά με έγγραφό του από το Δημοτικό Συμβούλιο, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μανώλης Σκουλάκης, επικαλούμενους σοβαρούς λόγους υγείας. Το θέμα πρόκειται να τεθεί προς έγκριση στην συνεδρίαση της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι εμφανίσεις ορισμένων… ακριβοθόρρητων δημοτικών συμβούλων στις συνεδριάσεις με κάποιους να σχολιάζουν πως αυτό συνδέεται με το έγγραφο του προέδρου του ΔΣ, ο οποίος απέστειλε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης το “απουσιολόγιο” των τελευταίων μηνών. Σύμφωνα με τον κανονισμό, η Αποκεντρωμένη μπορεί να διατάξει ακόμα και την παύση τους από συμβούλους.

Ανάμεσα σε αυτούς που “μένουν” από απουσίες είναι ο Γιώργος Αρχοντάκης (εξελέγη με την παράταξη Σκουλάκη και στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε) και οι Δημήτρης Παπαδάκης, Θόδωρος Τζίκας και Γιώργος Τσαπάκος (επίσης από την παράταξη Σκουλάκη).

Συμπεριλαμβάνεται ακόμα ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Κώστας Φανδριδάκης, που τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει εμφανιστεί στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς ωστόσο να παραιτηθεί.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ