Δήμος Χανίων: Μέχρι σήμερα η παράταση αιτήσεων για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου

δήμος-χανίων-μέχρι-σήμερα-η-παράταση-α-1050296

Ο Δήμος Χανίων με ανακοίνωση του «ενημερώνει, ότι παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021, οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου.

Όλοι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα χρήσης κοινόχρηστου χώρου οφείλουν να αιτηθούν στον Δήμο Χανίων τη χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα και εμπορεύματα, υποβάλλοντας ηλεκτρονικό αίτημα μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις (https://www.chania.gr//e-yphresies/hlektronsunal/e-aitimata.html) που λειτουργεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων.

Η είσοδος στο σύστημα γίνεται με τη χρήση των κωδικών Taxisnet και με απλά και σύντομα βήματα, οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν την “Χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου- τραπεζοκαθίσματα” και τη “Χορήγησης άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για εμπορεύματα” συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία κι επισυνάπτοντας ανά περίπτωση τα ορισθέντα δικαιολογητικά.»

Zarpanews.gr

One thought on “Δήμος Χανίων: Μέχρι σήμερα η παράταση αιτήσεων για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου

  1. Και γιατί να βγάλετε άδεια, αφού δεν θα γίνουν φέτος έλεγχοι από το δήμο. Του χρόνου άμα φτιαχτεί δημοτική αστυνομία και βλέπουμε… Για τώρα χαλαρά όλοι τα τραπεζοκαθίσματα παντού και τα εμπορεύματα το ίδιο. Απ ότι βλέπω σε όλη την παλιά πόλη από τον Κάτωλα μέχρι και το Συντριβάνι κάνει ο καθένας ότι θέλει. Τι έγιναν τα σχέδια του κυρίου Βάμβουκα κύριε Σημαντηράκη πάνε για κατάργηση; Αυτό ήτανε το σχέδιο σας για τη παλιά πόλη; Με δικαιολογία την πανδημία ο κάθε κατεργάρης κάνει ότι θέλει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα. Για να ξεκινήσουν να γίνονται έλεγχοι, εκτός και αν είχατε όραμα να γίνει η παλιά πόλη Καμπούλ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook