Δήμος Χανίων: Κάλεσμα Δαμιανάκη για προεκλογική συνεργασία προς τους υποψήφιους του προοδευτικού χώρου

δήμος-χανίων-κάλεσμα-δαμιανάκη-για-πρ-812511

Τις θέσεις του συνδυασμού «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» του οποίου θα ηγηθεί ως υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, παρουσίασε ο Ευτύχης Δαμιανάκης, σε ανοικτή εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης, στον πολυχώρο Mega Place, στον Βλητέ.

Ο κ. Δαμιανάκης ξεκίνησε την ομιλία του με ένα σχόλιο για τις πλημμύρες και την άθλια -όπως είπε- κατάσταση που εμφανίζεται για ακόμα μια φορά. «Το 2000, όταν πρωτοκατέβηκα στα Χανιά έγινε μια τεράστια Θεομηνία στην Κάτω Σούδα που πήγε να πνιγεί. Δυστυχώς ακόμα και σήμερα είναι στην ίδια κατάσταση. Αυτά κατά τη γνώμη μου είναι ένα σημείο από το οποίο πρέπει καθένας από τους υποψηφίους να ξεκινήσει.

«Προτεραιότητα η καθημερινότητα του πολίτη»

«Θα δώσουμε πολύ μεγάλη έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας. Αυτό σημαίνει ένα ασφαλές οδικό δίκτυο, πεζοδρομήσεις, υποδομές» τόνισε ο κ. Δαμιανάκης. Ακόμη, τόνισε την ανάγκη για «αναδημιουργία της πόλης των Χανίων». «Δυστυχώς κατάντησε να ζηλεύει τις όμορες πόλεις, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, η πόλη που είναι η ιστορική πρωτεύουσα της Κρήτης.

Χέρι προεκλογικής συνεργασίας

«Πιστεύουμε ότι υπάρχουν Δημοτικές Κινήσεις που μπορούν να ενώσουν δυνάμεις. Προσωπικά, όχι μόνο είμαι ανοιχτός σε τέτοιες συζητήσεις, αλλά έχω ήδη εργαστεί με ειλικρίνεια προς αυτήν την κατεύθυνση. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής της συνένωσης δυνάμεων προεκλογικά, στέλνω και σήμερα, από εδώ, μήνυμα συνεργασίας. Μήνυμα συνεργασίας προς όλους τους υποψήφιους δημάρχους Χανίων του προοδευτικού χώρου. Μπορούμε να συνυπάρξουμε. Μπορούμε να ενώσουμε δυνάμεις. Νομίζω πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις να συμπορευτούμε. Τους καλώ για ακόμα μια φορά να ξανασυναντηθούμε και να προσπαθήσουμε να συμπορευτούμε. Στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προγραμματικής συμφωνίας, που προτάσσει το καλό και την προκοπή του Δήμου Χανίων και όλων των πολιτών», σημείωσε ο κ. Δαμιανάκης.

Τμηματικά τα ονόματα

Τέλος, ο κ. Δαμιανάκης, αποκάλυψε πως από την Παρασκευή σταδιακά θα ξεκινήσει η δημοσιοποίηση των ονομάτων του συνδυασμού, η οποία θα γίνεται τμηματικά μέσω των ΜΜΕ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook