Δήμος Χανίων: Επιτέλους! Πότε ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα στην οδό Κυδωνίας

δήμος-χανίων-επιτέλους-πότε-ξεκινούν-1013857

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, γνωστοποιείται ότι ξεκινούν την Πέμπτη, 19/3/2020 οι εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στην οδό ΚΥΔΩΝΙΑΣ, οι οποίες περιλαμβάνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ανακατασκευή οδοστρωμάτων οδών εντός παλαιού σχεδίου πόλεως Δ.Ε. Χανίων (Κυδωνίας, Ελ. Βενιζέλου κ.α.)».

Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνει ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα της οδού, με στόχο τη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου, το οποίο σε πολλά σημεία έχει υποστεί ζημιές.

Παρακαλούνται οι συνδημότες μας να τηρούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου 14 μέρες. Επισημαίνεται ότι τα τμήματα της οδού, που θα ολοκληρώνονται, θα παραδίδονται άμεσα στην κυκλοφορία.

Zarpanews.gr

One thought on “Δήμος Χανίων: Επιτέλους! Πότε ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα στην οδό Κυδωνίας

  1. Ανακατασκευή?????πρέπει να αφαιρέσουν την άσφαλτο και να την τοποθετήσουν πάλι και όχι μόνο την κυδωνίας, ολόκληρο το κέντρο είναι σε αθλία κατάσταση…….μηχανάκια κινδυνεύουν καθημερινά, το ίδιο και ποδηλάτες, έχουμε κάνει άχρηστα τα αυτοκίνητά μας. όλοι είναι απών, και παλιές και η νέα δημοτική αρχή……αυτοί κυκλοφορούν σε άλλους δρόμους????δεν βλέπουν την κατάσταση που επικρατεί????ένα μεγάλο μέρος των ζημιών του οδοστρώματος είναι από κακοτεχνίες και οι υπόλοιπες, από διάφορες υπηρεσίες που περνούν το οτιδήποτε από καλώδια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο…..πού πάνε τα χρήματα τόσα χρόνια των δημοτικών τελών και των τελών κυκλοφορίας.?????για τους δρόμους δεν τα δίνουμε????η λύση σας είναι μόλις γίνετε μια τρύπα να βάζετε χώμα, και κάποια στιγμή όταν θα μείνει λίγο άσφαλτο να την τοποθετείτε από πάνω σαν βούτυρο στο ψωμί??????κανείς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook