Δήμος Χανίων: Χωρίς ουρές έξω από τους παιδικούς σταθμούς φέτος η διαδικασία

Την πρόθεση της δημοτικής αρχής να σταματήσει το απαράδεκτο φαινόμενο έξω από τους παιδικούς σταθμούς, “με γονείς να συνωστίζονται και να κάνουν βάρδιες για να εξασφαλίσουν μια θέση”, εξέφρασε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη.

Η αντιδήμαρχος στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης (δείτε εδώ), απαντώντας σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Σεραφείμ Ρίζου, αποκάλυψε την πρόθεση της και συνάμα απόφαση του Δήμου Χανίων ώστε να εξασφαλιστεί ότι δε θα ζήσουμε και πάλι εικόνες όμοιες με τα προηγούμενα χρόνια.«Φέτος αυτό το πράγμα δε θα συμβεί! Όσοι γονείς καταφέρουν να πάρουν το voucher, με βάση των μορίων που τους δίνει η διαδικασία θα γίνει και η κατανομή των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του ΔΟΚΟΙΠΠ», ανέφερε η κ. Ζερβουδάκη.

Παράλληλα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το θέμα της απαλλαγής οικονομικής συμμετοχής των εγγραφόμενων παιδιών στους βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΔΟΚΟΙΠΠ.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ