Δημοπρατείται πριν τις εκλογές η ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων – Ανακοινώσεις Αυγενάκη και για άλλα έργα | Video+Photos

δημοπρατείται-πριν-τις-εκλογές-η-ανακ-1622069

Στα μέσα Μαρτίου θα είναι έτοιμο να δημοπρατηθεί το έργο της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Χανίων, ανακοίνωσε την Παρασκευή από τα Χανιά ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του ΕΑΚ Χανίων.

«Πλήρης ανακατασκευή του κολυμβητηρίου που μέχρι σήμερα είχε να συντηρηθεί. Σε συνεργασία με τον ΟΑΚ και το ΕΑΚ Χανίων αλλά και τον ΝΟΧ, έχουμε ολοκληρωμένες μελέτες. Είναι ήδη δρομολογημένο ώστε τον Μάρτιο να βγει στον αέρα η δημοπράτηση του έργου αυτού, προϋπολογισμού 7.5 εκατομμυρίων ευρώ με χρηματοδότηση από το υπουργείο Αθλητισμού. Μέσα στον Φεβρουάριο θα αναρτηθεί επίσημα η ένταξη και χρηματοδότησή του

Για το ζήτημα της δημοπράτησης, με δεδομένο ότι ο ΝΟΧ είχε εκφράσει την άποψη ότι θα ήταν καλύτερο να δημοπρατήσει το έργο ο ΟΑΚ, ο οποίος έχει κάνει και τις μελέτες, ο υφυπουργός δεν το απέκλεισε μεν, ούτε όμως έδειξε ενθουσιασμό:

«Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να καθυστερήσουμε, ούτε έχουμε συγκεντρωτισμό. Έχουμε έτοιμα τα πάντα, αν μπορεί να γίνει από τον ΟΑΚ, ευχαρίστως να το κάνουμε. Αν μπορεί να γίνει αυτό, θα γίνει, αλλά θέλουμε το γρηγορότερο».

Ο υφυπουργός επισήμανε ακόμα ότι εκτελείται πια το έργο αντικατάστασης φωτισμού στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, το οποίο είχε μπλοκάρει στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Τώρα θα τοποθετηθούν λαμπτήρες LED, είπε, προσθέτοντας ότι το έργο έχει κόστος ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ακόμα, ο κ. Αυγενάκης έκανε γνωστό ότι θα συντηρηθεί η αίθουσα της άρσης βαρών στο Στάδιο, με τα τεύχη δημοπράτησης να έχουν ολοκληρωθεί ήδη και το έργο να εντάσσεται με κόστος 400 χιλιάδων ευρώ και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Ο υφυπουργός νωρίτερα είχε επισκεφθεί τη ΝΟΔΕ Χανίων όπου επίσης πραγματοποιείτο κοπή πίτας (δείτε ΕΔΩ).

zarpanews.gr

3 thoughts on “Δημοπρατείται πριν τις εκλογές η ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων – Ανακοινώσεις Αυγενάκη και για άλλα έργα | Video+Photos

  1. Όταν Έστω και αργά καταλάβετε ότι η υπονόμευση του κολυμβητηρίου με στόχο από το κλείσιμο του γίνεται Επειδή Δίπλα θα χτιστεί ένα μεγαθήριο πεντάστερο ξενοδοχείο για υψηλού εισοδήματος καλεσμένους με στόχο να γίνει το κολπάκι του κολυμβητηρίου Μαρίνα πότε μπορεί και να ξυπνήσετε από το λήθαργο σας κοιμισμένοι ντόπιοι κομπλεξικοί συμπολίτες μου.
    Έμαθα ότι μόλις έκλεισε και το τμήμα ιστιοπλοΐας του κολυμβητηρίου για να μην έχετε και πολλές απορίες όπως τα κλείσουν και όλα τα υπόλοιπα σιγά-σιγά.
    Θα ευχόμουν καλά μυαλά αλλά πού τέτοια τύχη!!!!

  2. ψιτ εσεις εκει ….ενα να θυμαστε η αγαπη των παιδιων και ο κοπος τους και των προπονητων να μη παει στο πατο ΑΚΟΥΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook