Δημοπρατείται η καθαίρεση των στεγάστρων στο Κολυμβητήριο Χανίων – Απάντηση Αυγενάκη σε ερώτηση Συντυχάκη

δημοπρατείται-η-καθαίρεση-των-στεγάσ-1120838

Για τις αναγκαίες και άμεσες εργασίες συντήρησης στο Εθνικό Κολυμβητήριο Χανίων, αλλά και για τις μελέτες αναβάθμισης όλων των κτηριακών εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων (Σκοπευτηρίου, Σταδίου, κλειστού γυμναστηρίου, Αντισφαίρισης) μίλησε στη Βουλή ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, απαντώντας σε σχετική Επίκαιρη Ερώτηση του Μανώλη Συντυχάκη, τόνισε ότι έχει ολοκληρωθεί η μελέτη του έργου «Καθαίρεση Στεγάστρων και  αποκατάσταση περιμετρικών τοιχείων οπλισμένου σκυροδέρματος των δύο βοηθητικών κολυμβητικών δεξαμενών και τοποθέτηση τεσσάρων ιστών φωτισμού στο Εθνικό Ναυταθλητικό Κέντρο Χανίων», προϋπολογισμού που ανέρχεται στο ποσό των 86.874,14€ και μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα έχει δημοπρατηθεί το έργο.

Επιπλέον, ο κ. Αυγενάκης, επισήμανε τη συνεργασία της ΓΓΑ με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης για την ταχύτερη εκπόνηση των αναγκαίων μελετών εκσυγχρονισμού και ενεργειακής αναβάθμισης όλων των εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Χανίων με προτεραιότητα εκείνες για το Κολυμβητήριο.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook