Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έφυγα από το MasterChef γιατί δεν μπορούσα να κάνω ριάλιτι

δημήτρης-σκαρμούτσος-έφυγα-από-το-masterchef-γ-272336

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή του να σταματήσει από το MasterChef.

«Έχω λάβει μέρος σε τρία MasterChef στο Mega, όπου δεν υπήρχε καθόλου το κομμάτι του ριάλιτι. Ήταν ένας διαγωνισμός μαγειρικής, που πήγαινε μάλιστα και πολύ καλά σε τηλεθέαση, γιατί αυτές ήταν οι οδηγίες που μας είχαν δώσει από το κανάλι και από την εταιρία παραγωγής του εξωτερικού που παραχώρησε τα δικαιώματα. Και στο πρώτο MasterChef του Star απουσίαζε εντελώς το ριάλιτι στοιχείο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει αν είναι καλό ή κακό σε ένα παιχνίδι να υπάρχει το στοιχείο του ριάλιτι. Απλά, εγώ δεν μπορούσα να το στηρίξω. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να μη συνεχίσω. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου να είμαι στην τηλεόραση, ούτε την κυνήγησα ποτέ! Τυχαία βρέθηκα και τυχαία παραμένω. Για εμένα είναι σημαντικό που στα 50 μου έχω τέσσερα εστιατόρια και μία μεγάλη εταιρεία catering. Η τηλεόραση δεν είναι τόσο σημαντική», δήλωσε ο διάσημος σεφ.

Στην ερώτηση αν ήταν δική του απόφαση να σταματήσει από το MasterChef ή του καναλιού, απαντάει αφοπλιστικά «Η απόφαση ήταν καθαρά δική μου. Τους έπιασα και τους είπα ότι δεν μπορώ να εξυπηρετήσω αυτό το concept, ούτε μπορώ να αλλάξω χαρακτήρα. Αν έσκυβα το κεφάλι και έλεγα «θα κάνω ότι μου πείτε», θα παρέμενα».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook