Δημήτρης Μπάσης: Αυτό είναι το πραγματικό επίθετό του – Η αποκάλυψη για τους «Ψίθυρους Καρδιάς»

δημήτρης-μπάσης-αυτό-είναι-το-πραγματ-1693124

Ο Δημήτρης Μπάσης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο καλλιτεχνικό του ξεκίνημα και την απόφαση να αλλάξει το επίθετο του, ενώ αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο για τους «Ψίθυρους Καρδιάς».

Ο τραγουδιστής μιλώντας στο «Στούντιο 4» ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είθισται οι τραγουδιστές να μετράμε την διαδρομή μας από την δισκογραφία γιατί αυτό είναι το επίσημο, το καταγεγραμμένο, ακόμα και αν τραγουδάς από έφηβος. Ήμουν για τρία χρόνια μαζί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Κάποια στιγμή κάνει τον κύκλο του όλο αυτό το πράγμα και σταματάνε οι παραστάσεις. Τότε βρίσκω τον δρόμο μου δίπλα στον Χρήστο Νικολόπουλο. Ένας μουσικός, ο Δημήτρης Μαριολάς, που ήταν με την Άλκηστη μου είπε ότι θα μιλούσε στον Χρήστο Νικολόπουλο για να με ακούσει».

Όσον αφορά το επίθετο του αποκάλυψε γιατί το άλλαξε: «Το επίθετο μου το άλλαξα όταν πρωτοξεκίνησα στο Κιλκίς το 1991. Ο Κώστας Φαλκώνης μού είπε ότι “πρέπει να το κάνεις πιο εύηχο, αφαίρεσε τα τρία πρώτα γράμματα”. Δεν ξέρω γιατί. Η ταυτότητα μου ακόμα γράφει Μπίμπασης. Οι περισσότεροι βέβαια με ξέρουν ως Μπάση».

Αναφερόμενος στο Σταμάτη Κραουνάκη δεν έκρυψε την απογοήτευσή του που δεν συνεργάστηκαν δισκογραφικά: «Απογοητεύτηκα που δεν μου έκανε δίσκο ο Στ. Κραουνάκης».

Για την επιτυχία που σημείωσε με τους «Ψίθυρους Καρδιάς» αποκάλυψε: «Είχε παίξει παρασκήνιο να τραγουδήσει άλλος τους “Ψίθυρους Καρδιάς”. Είχα επιλέξει άλλο τραγούδι για τους τίτλους στο σήριαλ».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook