Δημήτρης Κοντομηνάς: Οι γυναίκες της ζωής του | Photos

δημήτρης-κοντομηνάς-οι-γυναίκες-της-ζ-1396573

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα, με δραστηριότητα στον χώρο των ασφαλειών, της τηλεόρασης, των αιθουσών κινηματογράφου και του λιανικού εμπορίου.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και έφυγε από τη ζωή στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λάτρης του θεάτρου, των παλαιών αυτοκινήτων, της Τέχνης, του πολυτελούς και άνετου βίου και του ωραίου φύλου, ο 83χρονος επιχειρηματίας δεν έπαψε ποτέ να θαυμάζει τις γυναίκες και να αναγνωρίζει ότι διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή του.

«Όλες οι γυναίκες της ζωής μου ήταν σημαντικές για την άνοδο και την εξέλιξη μου. Μου πρόσφεραν την παρουσία και τη συμπαράστασή τους», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Οι γυναίκες της ζωής του Δημήτρη Κοντομηνά

Γνήσιος bon viveur ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε πολλούς «σταθμούς» στη ζωή του. Σε ένα πάρτι νέων, σε ηλικία μόλις 20 ετών, γνώρισε και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη Φρίντα με τα κατακόκκινα μαλλιά, την έντονη φωνή και το εκκεντρικό ντύσιμο. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Μαρία, με την οποία ανέπτυξαν και οι δύο σχέση λατρείας.

Φρίντα Κοντομηνά

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με την ιδιαιτέρα γραμματέα του, Μαίρη. Ο γάμος τους, ωστόσο, ήταν σύντομος και γρήγορα πήραν συναινετικό διαζύγιο.

Ένα πρόβλημα υγείας τον έφερε κοντά με τη φυσιοθεραπεύτρια Πόλυ Ζησοπούλου, η οποία καταγόταν από την Λαμία και είχε κι εκείνη ένα παιδί από τον πρώτο της γάμο. Έζησαν μαζί ευτυχισμένοι για περισσότερο από επτά χρόνια.

Πάσχα 2000 στη Μύκονο .Δημήτρης Κοντομηνάς, Πόλυ Ζησοπούλου, Κώστας Καίσαρης
Πάσχα 2000 στη Μύκονο. Πόλυ Ζησοπούλου, Σάντυ Κοπελούζου, Δημήτρης Κοπελούζος, Δημήτρης Κοντομηνάς

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κοντομηνάς γοητεύτηκε από τη συνεργάτιδά του στον Αlpha, Σίσσυ Παπαδήμα. Υπήρξαν ένα κοσμικό ζευγάρι και απόλαυσαν πολλά ταξίδια με την πολυτελή θαλαμηγό του, την περίφημη «Quintessa». Ηταν, επίσης, οι κουμπάροι στον γάμο του Αντρέα Μικρούτσικου με τη Δήμητρα Ρουμπέση. Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι αυτή η σχέση θα οδηγούσε σε γάμο, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η Σίσσυ Παπαδήμα χώρισαν ξαφνιάζοντας τους κύκλους της εγχώριας σουμπίζ.

Πάσχα 2002. Δημήτρης Κοντομηνάς-Σίσσυ Παπαδήμα

Ακολούθησε μια σύντομη σχέση του επιχειρηματία με την Τζίνα Ξανθάκη, μία γυναίκα που δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate.

Η πολυσυζητημένη σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η αλήθεια είναι ότι έχουν γραφτεί πολλά για την σχέση του Δημήτρη Κοντομηνά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τη γνωρίσαμε ως το μοντέλο για το μακιγιάζ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και πολύ σύντομα βρέθηκε συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Μες στην καλή χαρά» και στη συνέχεια παρουσιάστρια της δικής της εκπομπής «Σπίτι μου Σπιτάκι μου».

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του Δημήτρη Κοντομηνά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε το 2012 στην θεατρική παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα». Τότε ανάμεσα στο ζευγάρι είχε καθίσει η Ελένη Μενεγάκη, με την οποία, άλλωστε, ο Δημήτρης Κοντομήνας είχε πολύχρονη φιλία.

Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν κοινές διακοπές του Δημήτρη Κοντομηνά και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την υπερπολυτελή θαλαμηγό, έχοντας κοντά τους φίλους όπως τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη ενώ δεν έλειψαν ούτε οι κοσμικές εμφανίσεις, όπως το λαμπερό πάρτι του Ηλία Ψινάκη για την γιορτή του με τους φωτογράφους κάθε φορά να τους απαθανατίζουν. Χώρισαν με μία άλλη ξανθιά να μπαίνει στη ζωή του καναλάρχη.

Πάρτι Ηλία Ψινάκη. Δημήτρης Κοντομηνάς, Μαριάννα Λάτση, Ηλίας Ψινάκης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά

Η Λόρι Χόλκομπ ήταν η τελευταία γνωστή σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά. Εκαναν την πρώτη κοινή εμφάνισή τους το 2016 σε παρουσίαση βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη. Η απαστράπτουσα ξανθιά Αμερικανίδα είχε κλέψει τις εντυπώσεις και την επόμενη μέρα όλες οι εκπομπές μιλούσαν για τη νέα σύντροφο του τότε Προέδρου του Alpha.

Δημήτρης Κοντομηνάς, Laurie Holcombe στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Οι δύο τους είχαν σχέση για μερικά χρόνια, ενώ είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης τον Μάϊο του 2018. Χώρισαν επεισοδιακά, με τη Λόρι Χόλκομπ να αντιδρά έντονα και να προσφεύγει στα δικαστήρια, απαιτώντας διατροφή ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ.

Οι δύο μεγάλες αδυναμίες του, η κόρη και η αδερφή του

Παρά την έντονη ζωή και τις γυναίκες που μπήκαν στη ζωή του, η μεγαλύτερη αδυναμία Δημήτρη Κοντομηνά ήταν η μοναχοκόρη του, Μαρία και η αδερφή του, Κίττη.

Ο 83χρονος επιχειρηματίας ήταν επίσης παππούς και μάλιστα εις διπλούν. Η Μαρία Κοντομηνά έχει δυο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, ο οποίος έχει το όνομα του παππού του, δηλαδή Δημήτρης.

2016, Πρεμιέρα θεάτρου ‘Κάππα’. O Δημήτρης Κοντομηνάς με την κόρη του Μαρία και τον αξέχαστο Νίκο Κούρκουλο

Η Μαρία Κοντομηνά είναι παντρεμένη με τον Αριστοτέλη Τζιαμπίρη από το 2010. Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και ακολουθεί στάση ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το παραμυθένιο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε στην κατοχή του πολλά εμβληματικά ακίνητα μοναδικής ομορφιάς, με πρώτο και καλύτερο το περίφημο κτήμα της Βαρυμπόμπης, όπου το 2018 τελέστηκε ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ.

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε εκατοντάδες καλεσμένους αλλά και τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους να θαυμάσουν από κοντά ένα από τα ωραιότερα σπίτια της Αθήνας. Κήποι, απέραντο πράσινο και μια εντυπωσιακή λίμνη, είναι τα χαρακτηριστικά του υπέροχου κτήματος στη Βαρυμπόμπη.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό του σπιτιού με το εκπληκτικό εσωτερικό design στα δωμάτια που έχουν φιλοξενήσει, κατά καιρούς, δεκάδες ηχηρά ονόματα του ελληνικού επιχειρείν και της σόουμπιζ.

topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook