Δημήτρης Κεχαγιάς: Τί αποκαλύπτει για τη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη;

δημήτρης-κεχαγιάς-τί-αποκαλύπτει-για-1146106

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Δημήτρης Κεχαγιάς που αποχώρησε από το Big Brother την περασμένη Παρασκευή. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε για τη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη με την οποία τον είδαμε να έρχεται πολύ κοντά.

“Δε θα έμπαινα ποτέ σε μια διαδικασία να μιλήσω για τη Σοφία και να εκφράσω πράγματα. Θα μιλήσω όταν πρέπει. Έχω πει άπειρες φορές ότι είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, ότι τη φλερτάρω, ότι την υποστηρίζω και θα συνεχίσω να το κάνω παρόλο που το σπίτι εναντιώθηκε σε μένα εξαιτίας αυτού. Και 100 φορές να γύριζα πίσω το χρόνο το ίδιο θα έκανα με όποιες συνέπειες και αν είχα.

Δε μπορώ να μπαίνω σε ένα σπίτι και να ακούω πράγματα άσχημα για εκείνη. Η Σοφία δεν είναι μια ξανθιά τραγουδιάρα. Είναι μια όμορφη τραγουδίστρια που παλεύει από 17 χρονών” είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς ενώ λίγο μετά συμπλήρωσε, “Η Σοφία είναι πολύ όμορφη. μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα. Έχουμε πει πολλά περισσότερα πράγματα απ΄ ότι με τα υπόλοιπα παιδιά. Το αν θα εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό αυτό θα το δούμε σε δυο εβδομάδες”.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook