Δημήτρης Καμπουράκης: Ο Χανιώτης δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το κοινό του | Video

δημήτρης-καμπουράκης-ο-χανιώτης-δημο-1492023

Τελευταία μέρα στον αέρα του ΣΚΑΪ για τον Χανιώτη δημοσιογράφο – Αποχαιρέτησε νωρίτερα τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Τελευταία εμφάνιση ήταν αυτή του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ για τον Δημήτρη Καμπουράκη. Ο Χανιώτης δημοσιογράφος αποχαιρέτησε μια μέρα νωρίτερα τους τηλεθεατές, καθώς λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δε θα μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία εκπομπή.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης, που του χρόνου θα μας λέει «καλημέρα» μέσα από τη συχνότητα του OPEN, στο κλείσιμο της εκπομπής, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τη συνεργασία.

«Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. Δυστυχώς εγώ αύριο δε θα μπορέσω να έρθω, διότι έχω μία πολύ σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση κι έτσι ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα Λένα μου, γιατί ως συνεργάτης ήσουν καταπληκτική. Να είστε καλά, χάρηκα πολύ που τα είπαμε και συνεργαστήκαμε. Η πιάτσα μας είναι μικρή, εδώ θα ξαναβρεθούμε» ανέφερε ο Χανιώτης δημοσιογράφος, χωρίς να κρύψει την συγκίνησή του.

Στη συνέχεια, η παρτενέρ του στην εκπομπή Λένα Φλυτζάνη, τον αποχαιρέτησε λέγοντας:

«Εγώ θέλω να σου πω ότι είμαι ευγνώμων, τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου, που σε έβλεπα από πολύ μικρή στην τηλεόραση τα πρωινά και έλεγα “ότι είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αυτόν που έβλεπα κάποτε στην τηλεόραση”. Κι όταν σε γνώρισα από κοντά, ήσουν ακόμα καλύτερος, ακόμα πιο τρυφερός, ακόμα πιο γλυκός. Είναι πολύ δύσκολο στην τηλεόραση και στη δημοσιογραφία να συνεργάζεσαι με μεγάλους δημοσιογράφους, να μαθαίνεις δίπλα τους και να σε σέβονται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook