Δημήτρης Καμπουράκης: «Φυσικά και έχω φοβηθεί για τη σωματική μου ακεραιότητα»

δημήτρης-καμπουράκης-φυσικά-και-έχω-1036857

Για τους φόβους του, την απόφασή του να μην πάρει αστυνομικό, και την τηλεοπτική του αποχή μετά το κλείσιμο του MEGA μίλησε ο Δημήτρης Καμπουράκης στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».

«Στη γενιά των social media συμβαίνει να μην αρέσουν σε κάποιους οι απόψεις σου. Είναι λίγο φοβιστικό η αλήθεια είναι αυτό και λίγο απρόσμενο. Δηλαδή όταν πρωτοξεκίνησε αυτό λες, «που ζούμε;». Μετά το συνηθίζεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Φυσικά και έχω φοβηθεί για τη σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πέσεις πάνω στον τρελό. Ξέρω και άλλους συναδέλφους που πήραν αστυνομικό για αυτόν τον λόγο. Εγώ δεν ήθελα ποτέ, δεν μου άρεσε αυτό το πράγμα. Κυκλοφορώ στον δρόμο, προσέχω λίγο, εντάξει, δεν μπορείς να ζεις και με αυτό», συνέχισε.

«Για δυο τρία χρόνια σταμάτησα από την τηλεόραση όταν έκλεισε το MEGA. Ήμουν και λίγο επιλεκτικός, μου έκαναν κάποιες ψευτοπροτάσεις από δω και από κει, δεν ξέρω γιατί αλλά τα άφησα για λίγο», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

topontiki.gr

3 thoughts on “Δημήτρης Καμπουράκης: «Φυσικά και έχω φοβηθεί για τη σωματική μου ακεραιότητα»

  1. Ποιος χέστηκε για σένα; Σιγά μην μπλέξει κάποιος με το νόμο για χάρη σου. Για να σε κάνει ήρωα; Μας βγάζεις από τα ρούχα μας συχνά-πυκνά, με τις μαλακίες που λες, αλλά ως εκεί. Εισπράττεις κανένα μπινελίκι και τελείωσε. Έχεις το ακαταλόγιστο.

  2. Είσαι μέσα στα τρία μεγαλύτερα σούργελα της τηλεόρασης που το παίζετε δήθεν δημοσιογράφοι και μας κάνετε να γελαμε καθημερινά. Όσο εγώ είμαι νευροχειρουργός άλλο τόσο και σύ είσαι δημοσιογράφος. Βρε καψερέ, εσυ σε άλλη χώρα το πολύ πολύ να καθάριζες πατάτες σε κάνα εστιατόριο αφού πρώτα ειχες κάνει προϋπηρεσία βοηθού καθαριστή πατατών.
    Ακόμα και φάτσα και το παρουσιαστικό σου θυμίζουν κλόουν και τσίρκο. Αν υπήρχε βραβείο δημοσιογράφος με γνώσεις νηπιαγωγείου θα το μοιραζόσουνα με το άλλο σούργελο τον παπαδακη. Να μας πεις που θελεις να σου στήσουμε το …….άγαλμα σου στα Χανιά για να έχουμε ένα μέρος να κατουράμε κεφτέ ρεζίλι. !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook