Δημήτρης Καμπουράκης: Δείτε πως δίνει το σκονάκι on air στη Δόμνα Μιχαηλίδου | Video

δημήτρης-καμπουράκης-δείτε-πως-δίνει-839138

Καλό το σκονάκι, αρκεί να μη σε πιάσουν, σημειώνει η efsyn.gr

Μεγάλο σούσουρο έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το… σκονάκι που έδωσε ο Χανιώτης δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης στην υφ. Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου on camera και σε πανελλήνια μετάδοση.

Θα μας πείτε, τι έκανε ο άνθρωπος, ένα σημείωμα έδωσε στην κ. Μιχαηλίδου, γιατί είναι ευγενής και δεν ήθελε να διακόψει την ομιλούσα εκείνη την ώρα Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μπορεί το θέμα να μην αφορούσε καν τη -σοβαρή- συζήτηση που γινόταν στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και αφορούσε την παραίτηση του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερρίκου.

Και μπορεί οι άνθρωποι να είναι φίλοι και τίποτα «πονηρό» να μην περιείχε το σημείωμα. Τίποτα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «πάσα» στην υφυπουργό, που στο κάτω της γραφής θα είναι υποψήφια στις εκλογές και θα πρέπει να ελέγχεται από τους δημοσιογράφους.

Μπορεί να ήταν απλώς ένα «σκονάκι», ένα σημείωμα βρε αδερφέ, σαν αυτά που ανταλλάσσουν οι μαθητές την ώρα των Θρησκευτικών, που εντάξει, δεν είναι και το πιο ενδιαφέρον μάθημα. Άλλωστε, ο κ. Καμπουράκης είναι κι αυτός υποψήφιος με τη Ν.Δ. και μπορεί να ήθελε να πάρει εκείνος βοήθεια από τη συμμαθήτρια…

Αλλά και πάλι, αυτό έχει την πλάκα του αν δεν σε πιάσει στα πράσα ο καθηγητής. Κάτι που δεν έγινε στην περίπτωσή μας…

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό αριθμεί κάποιες μέρες πίσω, αλλά το άτιμο το διαδίκτυο είναι σκληρό και δεν λυπάται. Σε εκθέτει για πολύ καιρό…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook